XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Lista över Low Carb Mjöl

Low-carb bakning kan vara en utmaning eftersom många av de substitut för vetemjöl, såsom bönor mjöl, är mycket kolhydrat tät. Mjöl gjorda med nötter, frön, soja och kokos är bra alternativ, men du kommer att spela med ugnstemperatur, baktid och recept ingredienser. För bästa resultat, leta efter recept som kräver din favorit låg-carb mjöl. Kom ihåg att även om mjölet kan vara låg-carb, kommer andra ingredienser såsom socker lägga kolhydrater.

So Good Soy

Du kan ersätta upp till 30 procent av vetemjöl med sojamjöl i bakverk, inklusive bröd, muffins, pannkakor och kakor. En 1/4-cup servering av sojamjöl har en total kolhydrathalt av 8 gram och 3 gram kostfiber. Sojamjöl orsakar snabb Browning, så titta bakverk noga, och ta dem ur ugnen lite tidigt.

Seed Mjöl

Det finns flera olika typer av mjöl gjorda av frön. Linfrömjöl är en utmärkt källa till omega-3 fettsyror och kan användas i muffins, pannkakor och andra bakverk som ett substitut olja eller smör. En 1/4-cup portion har 8 gram kolhydrater. Även svårare att hitta, är solrosmjöl mycket låg i kolhydrater med mindre än 6 gram per 1/4 kopp.

Just Plain Nutty

Mandelmjöl fungerar bra som en vetemjöl substitut. Eftersom det är så tät och smulig, behöver du en extra ägg för att ge bakade varor stiger och struktur. Sänk ugnstemperaturen med 25 grader Fahrenheit och låt mat svalna helt innan servering. En 1/4-cup servering av mandelmjöl har 6 gram kolhydrater och 3 gram fibrer. På bara 5 gram kolhydrater per 1/4 kopp, är hasselnöt mjöl annan kolhydratfattig alternativ. Det är en bra källa till vitamin E och hälsosamma fetter. Ersätta upp till 30 procent av vete med hasselnöt mjöl i bakverk såsom pajskorpa och kakor.

En grupp av kokosnötter

Baka med kokos mjöl är lite knepigt eftersom det absorberar mycket vatten. För varje 1 kopp kokosmjöl, måste du lägga till en kopp vatten och sex ägg. Ersätt 1/4 till 1/3 koppar kokosmjöl för varje 1 kopp allrengöringsmedel mjöl. Ett annat alternativ är en blandning av 3 delar mandelmjöl till en del kokos mjöl. Coconut mjöl är lite högre carb än nötter eller utsäde mjöl med 16 gram kolhydrater per 1/4 kopp.