XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur skål ett perfekt spel


Många stora bowlare har ännu inte uppleva spänningen av att rulla ett perfekt spel. Erfarna bowlare ofta skål slår fram till den nionde ramen och sedan kollapsa på de slutliga ramarna. Även om det finns en viss mängd tur inblandat i att nå det magiska numret 300, kan du förbättra dina chanser att bowling ett perfekt spel med rätt utrustning och sinnestillstånd.

Instruktioner

1 Välj rätt bollen. Detta är kanske den viktigaste aspekten för att förbättra din bowling spel. En boll som är alltför tung kommer att anstränga din hand med varje kast. Med hjälp av en boll som är för ljus kommer leda till att du har mindre kontroll än du behöver. Välj en som du kan kasta ned väg med relativ lätthet och en som glider ur handen utan problem.

2 Studera vetenskapen om spelet. Ungefär som biljard, är bowling en omgång geometri, vinklar och kraft. Snurr på bollen och den kraft med vilken du kasta den bidra till en idealisk kasta varje gång. Den vinkel vid vilken bollen träffar stiften kommer att diktera antalet stift det slår ned vid nedslaget.

3 Titta på yrkesverksamma skål. Skål ett perfekt spel, studera deras teknik och hållning med varje steg i deras kast. De har gjort detta i flera år och de även få betalt för bowling, så att de är de bästa exemplen att titta på.

4 Öva så ofta du kan. Experimentera med olika tekniker och ställningstaganden så att du kan hitta den bästa för din kropp och kasta skicklighet. Du kanske redan har en som du känner dig bekväm med, men prova olika sådana hjälper dig att lära mer om din befintliga teknik. Fokus på de fyra viktigaste delarna i din teknik: Timing, frisättning, rotation och avsluta.

5 Arbetet med din timing. Du bör släppa bollen när din hand är på den lägsta punkten på uppkast. Om din timing är avstängd, kommer dina chanser att spika en strejk minska kraftigt.

6 Öva förmedla några spinn på bollen. Roterande fingrarna ett par inches som du släpper kommer att ge bollen en fin kurva som kommer att öka dina chanser att få en strejk.

7 Fullfölja din slänga. Din hand skall peka mot taket i slutet av din uppföljning. Detta tyder på att du kastade bollen med tillräcklig kraft för att slå ner alla stiften.

8 Videoband själv bowling. Du kan gå hem och titta på eventuella misstag som du har gjort under ditt spel. Detta kan hjälpa dig att justera några drag som håller dig från bowling ett perfekt spel.

9 Fokus varje gång du kasta bollen. Många människor förlorar på ett perfekt spel eftersom de bli upphetsad och förlorar sin koncentration i den sista bildrutan. Tänk på den sista bildrutan på samma sätt som du tänkt på tidigare ramar. Detta kan vara nyckeln till att hjälpa dig skål ett perfekt spel.