XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man startar en vårdcentral i Kauai, HI


Starta en sjukvårdsklinik i Kauai innebär unika utmaningar för att öppna ett företag på en ö som motsätter konstruktion, samt ha en liten allmänna befolkningen. Däremot kan en hälso-reguljär drift i någon del av världen välkomnas om rätt åtgärder vidtas. En vårdcentral i Kauai bör erbjuda prisvärda tjänster eller skryta mer bekväma timmar än en vanlig läkarmottagning. Det bör också vara öppet för att behandla både invånare och turister, som besökare till ön utgör en stor andel av medicinska behov.

Instruktioner

1 Dela din hälsocentral dröm med flera olika typer av människor. Dessa kan omfatta nära vänner, professionella kollegor, ett sjukhus stiftelse administratör och markägare. Har visuella hjälpmedel för att presentera till alla du pratar med, inklusive potentiella platser du har tittat på, hur mycket det kommer att kosta, vad dina behov kommer att vara för både personal och bildning, och allt annat som kan göra det så verkligt för dem som det är till dig.

2 Samla statistik om Kauai. Hur många vårdcentraler finns för närvarande? Vilka är de lokala inkomstnivåer? Vilka är de platser i andra liknande anläggningar på ön? Vilka är de lokala lagar om små företag och konstruktion? I de flesta fall kommer du att ha mer tur startar en vårdcentral om du använder en redan befintlig byggnad, eftersom det är svårt att få tillstånd att bygga i Kauai på grund av naturlagar och regler bevarande. Använd denna information också att sätta priser för dina tjänster, vilket gör dem konkurrenskraftiga gentemot en vanlig medicinsk kontor, eller kanske erbjuda en rabatt till lokalbefolkningen.

3 Annonsera din kommande klinik genom lokala tidningar och på nätet platsannonser. Skicka pappers inbjudningar och e-post till lokala läkare, sjuksköterskor och potentiella välgörare. Även en klinik som avgifter för sina tjänster fortfarande kommer att behöva ekonomiskt stöd vid första lanseringen. Hålla ett möte där man kan få information och fylla i ansökningar om anställning eller volontärarbete. Nätverk med lokala sjukhus för att få några donationer eller bra priser på utrustning och förnödenheter som du behöver.

4 Definiera en uppdragsbeskrivning och annan politik, såsom tillgång till gemenskap, sekretess uttalanden, styrning, drift och samhällets stöd. Ansöka om bidrag. Slutföra vad du tar betalt för tjänster. Kommer du att använda en glidande taxa, eller har rakt över hela linjen priser?

5 Fäst en anläggning och utbilda anställda och frivilliga som behövs, och fullständiga tillstånd. Skaffa ditt företagsnamn, licensnummer och federal skatt ID-nummer (om du går ideell) genom att till delstaten Hawaii statssekreterare och IRS avdelningar. Du kan också använda en rättslig förberedelser service för att spara tid. Tala till Kauai Economic Development Board och Hawaii Business Express. När alla ekonomi, bygger utrymme och tillstånd bekräftas, kan du börja annonsera och ta patienter.