XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Jonglering och andra cirkusliknande färdigheter inte öka din tekniska förmåga i fotboll lika mycket som de gör i fotboll. Men med tanke på fotbollens besvärlig form, de kan säkert förbättra din koordination och öka din fysiska medvetande. En bra teknik för detta är att balansera fotboll på huvudet. Det är lite knepigt, men det är verkligen imponerande när du får den ner. Läs vidare för att lära hur man balanserar en fotboll på huvudet.

Instruktioner

1 Hitta en tydlig område att öva huvudet stall. Du behöver gott om utrymme för att jaga fotboll när den faller till marken, så undvika att göra susen inomhus nära ömtåliga möbler eller armaturer.

2 Plocka fotbollen upp och försiktigt placera den på din panna, som du luta huvudet bakåt. Den bästa platsen för bollen är rätt runt hårfästet i mitten av pannan.

3 Hålla bollen på plats tills det känns balanserad.

4 Sakta bort fingrarna från bollen och göra det möjligt att balansera naturligt på huvudet. Detta är den knepiga delen och kommer sannolikt att ta dig många försök att framgångsrikt dra bort.

5 Flytta huvudet, halsen och överkroppen med bollen för att styra dess rörelse.

Tips

  • Håll din kropp så avslappnad som möjligt. Detta gör det lättare för dig att känna bollens rörelse och dämpa den med huvudet.
  • Titta upp på fotboll som du balansera det på huvudet. Hålla ögonen låst på bollen är viktigt. Det kan du inte bara spåra dess rörelse, men det hjälper också kroppen slappna av.