XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man utför en pannkaka Block i fotboll


Pannkaka blocket är en manöver som inte är mycket populärt med de flesta fotbollsspelare. Defensiva spelare hatar pannkaka bittert, och kommer att göra nästan vad som helst i deras makt för att undvika att ta emot en pannkaka block. För de offensiva telefonarbetare, är dock pannkaka blocket det yttersta uttrycket för att blockera dominans. Alla stora offensiv linje spelarna lär hur man korrekt utför pannkaka block och använda den på ett effektivt sätt att skrämma defensiva spelare.

Instruktioner

1 Paus från krypa och närma sig raden av gruff som på något spel.

2 Ställ upp, en gång på raden av gruff, i din position längs den offensiva linjen.

3 Antag en standard, 3-punkts hållning.

4 Sätt lite mer tyngd framåt på ned hand än du skulle på en normal spelning. Detta kommer att ge dig en bit av en fördel när bollen snäpps och kommer att öka din drivkraft och hjälper dig att hålla låg.

5 Vänta för bollen att snäppas, förutse och minnas snäpp räkningen.

6 Eld ur din 3-punkts hållning, så snart bollen brast.

7 Engagera spelaren att du ska blockera. Läget för denna spelare kommer att variera, beroende på vad spelar ditt lag är igång och vilken typ av blockerande system din fotbollstränare har genomfört.

8 Komma under din motståndares kuddar. Nyckeln till den pannkaka blocket är hävstångseffekt. För att få inflytande över din motståndare, få din tyngdpunkt lägre än deras och använda positionering för att blockera dem vertikalt, börjar föra dem från marken.

9 Rulla höfterna. Muskelkraft för pannkaka blocket kommer från de mest kraftfulla muskelgrupper i kroppen, dina benmuskler och kärna muskler. När du rullar dina höfter du effektivt använda dessa muskelgrupper för att stöta den andra fotbollsspelare från marken.

10 Följ dem i luften. När din motståndares fötter lämnar marken, är det över för dem. Explodera upp från marken, precis som du skulle göra om du itu med dem, och hålla tempot uppe uppåt.

11 Följ dem tillbaka till marken. Den mest förödande delen av pannkaka blocket är det ögonblick då den offensiva linjearbetare landar med sin fulla tyngd och kraft, rakt på den defensiva spelare som de har bara generad. För att utföra pannkaka blocket på rätt sätt, inte bara skjuta sparkats ner, men också driva dem i marken med din vikt.

Tips

  • Pannkaka blocket är ett extremt effektivt manöver när de används i enlighet därmed. Om du blir alltför aggressiv och försöker använda det för mycket, kan dock defensiva spelare justera och komma på sätt att motverka det.
  • Pannkaka blocket är mest effektivt används under körning spelar på grund av sin aggressiva natur.
  • alltid hålla huvudet upp på fotbollsplanen för att undvika ryggmärgsskador och aldrig, under några omständigheter, spela spelet utan ordentlig kläder och skyddsutrustning.