XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Soft shell blå krabbor skördas efter krabbor har spridit sina skal. Ofta är krabbor samlas under plockstadiet, eller pre-molt, och hålls i burar tills molt skett. De sedan i kyl- och levereras till restauranger och andra leverantörer. Soft shell blå krabbor kan hittas längs Mexikanska golfen och den östra kusten områden i USA.

Instruktioner

1 Hitta brackvattenområden med gräs stim eller nedsänkta strukturer längs kusten. Under pre-molt och omformning, blå krabbor gömma sig från rovdjur i dessa områden.

2 Sling din krabba nät i vattnet nära stranden. Om du inte har en krabba nät, doppa dip nät i grunt vatten och troll för krabbor nära botten.

3 Placera blå krabbor som redan har molted på is. Placera pre-Molt krabbor i en levande brunn eller annan behållare fylld med vatten från fångstplatsen.

4 Låt före Molt krabbor att avsluta ömsat processen i den levande väl. Du kan känna igen före molt tillstånd genom den vita linjen som bildas på de sista två lederna i simning ben. Dessa linjer blir röd strax innan molt.

5 Håll mjuka skalade blå krabbor på is tills redo att laga mat.

Tips

  • I allmänhet, att den bästa tiden att skörda soft shell blå krabba är mellan april och oktober, med områden längre söderut har den längsta säsongen.
  • Blå krabbor fäller sina skal regelbundet, var 3 till 5 dagar för små krabbor och var 20 till 50 dagar för de mer mogna skaldjur.
  • Blå krabbor i ömsat tillstånd hänvisas ofta till som Peeler krabbor.
  • Var noga och kontrollera med de lokala myndigheterna för juridiska gränser, Legal och tillåtna skördedatum för mjuka skalade blå krabbor.