XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Fotbollsklubbar i Victoria, BC


Victoria, BC ligger på Vancouver Island och är ett område som är extremt brinner fotboll. Med flera fotbollsklubbar att välja mellan, Victoria Highlanders är den största av de klubbar och spelar i Förenade fotbollsligorna. Bays United FC är en av de större ungdomsklubbar i området, medan Juan De Fuca Football Club är en klubb för äldre män som bara spelar för kärleken till spelet.

Bays United FC

Bays United FC grundades ursprungligen 1946 och har idag mer än 110 vuxna och ungdomslag i Victoria. Spelare från fem års ålder till 50 kan spela fotboll under hela sitt liv på denna klubb. Bays United FC har både dam- och herrlagen. Klubben spelar på flera fält i Victoria, inklusive UVic konstgräs Field, Kungliga Athletic Park och Glascow Park. Bays United FC är också värd två turneringar, inklusive Bays 7-manna Challenge Cup och vikar inomhus Classic.

Bays United FC
BaysUnitedSeniorSoccer.com
[email protected]

Juan De Fuca Football Club

Juan De Fuca Football Club grundades ursprungligen 1977 när de flesta av spelarna i klubben var i deras mitten av 30-talet. Juan De Fuca Football Club är en klubb för vuxna spelare bara. Detta Victoria fotbollsklubben har Moren än 40 över 48 och över-55 herrlag. Klubben är ansluten till den södra Vancouver Island Classics Soccer Association. Varje år Juan De Fuca Football Club är värd en Labor Day turnering för sina spelare. Spelare som är intresserade av att spela med den här klubben kan begära att bli placerad på ett lag. Klubbens huvudsponsor är Six Mile Public House, som är den äldsta pub i Victoria.

Juan De Fuca Football Club
juandefucafc.com
[email protected]

Victoria High FC

Victoria Highlanders FC är en professionell fotbollsklubb som spelar i Förenade fotbollsligorna (USL). USL är den näst högsta divisionen av professionell fotboll i USA, strax under Major League Soccer. Victoria Highlanders har också ett lag i Premier utveckling ligan, som är en amatörnivå fotboll. College spelare, spelare från kanadensiska ungdoms landslag och lokala aktörer i Victoria spela för den här klubben.

Virginia High FC
108-1913 Sooke Road
Victoria, BC
V9B 1V9
1-250-590-8423
victoriahighlandersfc.com