XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Om du någonsin har förundrats över en persons förmåga att bryta tegelstenar i karate, med hjälp av sin hand utan att bli skadad och vill försöka bedriften själv, följ dessa steg för att lära sig att göra det. Med lämplig utbildning och handledning, kan du överraska dina vänner med din otrolig styrka.

Instruktioner

1 Förstå fysik och fysiologi bakom förmågan att bryta tegelstenar. Dynamiken i en persons hand kommer ner på tegelstenar är vad bryter dem, så ju mer fart kör handen, desto lättare är det att bryta tegelstenar. Dessutom, den lilla benet på handflatan, direkt under den femte siffran, tål 40 gånger mängden stress än kan en tegelsten. Om det tillämpas korrekt, kan kraften från handen bryta tegel lätt.

2 Placera tegel på en plan och stabil yta. Ju stabilare ytan, desto mindre "ge" tegel måste hindra dig från att bryta den. Täck tegel med en tunn handduk så skärvor inte kan skada dig eller dina åskådare.

3 Slappna av i kroppen så att när du gör träffa tegel, energiöverföringar fritt från din slagarmen till tegel. Sikta mitten av tegel med den minsta delen av din hand, och koncentrera sig på att gå igenom tegel, i stället för att bara slå det.

Tips

  • Att bryta tegelstenar är en grundläggande del av utbildningen i karate som tillåter dig att vänja sig inverkan på din kropp när du träffar ett fast föremål. Likaså att bryta tegelstenar bidrar till att utveckla noggrannhet när vi testade den kraft din träff.
  • Försök inte att bryta tegelstenar utan ordentlig utbildning. Det kan leda till allvarliga skador på din kropp.