XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

År 2008 släppte PING en uppdaterad drivrutin design med G10. På grund av en högre träffyta och en krona som var mer omfattande än tidigare PING modeller, G10 blev snabbt en favorit av professionella. Den användes på turné av Chris DiMarco och Angel Cabrera. Den tidigare versionen släpptes 2005, G5, har många av de tekniska framstegen i tiden, med samma klassiska utseendet på linjen.

Historia

Under 1960-talet etablerade Karsten Solheim PING Golf ur hans familj garage i Redwood City, Kalifornien. Sedan dess har PING varit ledande inom putter utveckling och andra klubbteknik. Den Anser putter, till exempel, är ansvarig för fler segrar än någon annan putter i historien.

Fakta

PING G5 släpptes 2005 till höga förväntningar. Faktureras som en betydande förbättring jämfört med den tidigare modellen, var G5 omgjorda med ett internt viktningssystem som ger föraren en större tröghetsmoment, att skapa mer stabilitet och förlåtelse över mishits. Material avlägsnades för låga spänningsområden i kronan och flyttas till sulan, sänka tyngdpunkten, vilket möjliggjorde mindre spinn och ökat avstånd.
En 2009 val till Golf Digest Hot List, var PING G10 utformas med hjälp av finit elementanalys som ingenjörer optimerat kronan, tunga och ansikte struktur interaktion att göra för maximal energiöverföring till bollen. 460 kubik cm klubbhuvud på G10 är större än G5, och ger en högre tröghetsmoment.

Funktioner

PING G5 levereras med en 460 kubik cm titan huvud, vilket ger mer stabilitet och förlåtelse vid träffpunkten. Förbättrad variabel ansikte geometri förbättrar prestanda och hållbarhet i klubben. De Robotic Plasma svetsar korrekt och konsekvent, säkerställa kvalitet och konstruktion av huvudet och ansiktet av föraren.
Med hjälp av en Cray superdator, ingenjörer kunde designa en klubb som kan slå ett lagförslag med den mest bollhastighet möjlig. G10 största fördel är dock att det är extremt förlåtande när MISS. 460 kubik cm klubbhuvudet har en annan inställning till design estetik. Dess större profil, högre träffyta och djupare krona producera en hög tröghetsmoment och större förlåtelse.

expert Insight

Med en uppgradering inom teknik jämfört med tidigare modeller i början av 2000-talet, var G5 marknadsförs som en tur klubb. Bedömningen från Golf World ekon att: "Enastående prestanda och enkel att använda ... en kraftfull klubb."
Medan man kan förvänta sig G10 version av PING kö för att få lysande recensioner på grund av hur väl G5 utförs några av Golf Digest s spelar kommentarer diskret om 2009 klubb: "Verkar saknas en" wow "faktor, men det är en trevlig klubb med goda resultat. "

överväganden

Båda förarna släpptes till höga betyg, även om bara en, G10, namngavs till Golf Digest Hot List. Men med framsteg inom golfklubb teknik, vissa experter granskare väntat lite mer från 2009 release. Medan G10 verkar vara en mer förlåtande och lätt att kontrollera föraren, är gapet mellan den och G5 inte så stor som kunde förväntas när det gäller avstånd. Om en golfare är ute efter en kvalitet, spelbar klubb med hållbarhet och förlåtelse, antingen klubben skulle vara en bra komplement till alla väska.