XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man registrerar ditt lags Roller Derby Names


I modern rulle derby, alla derby namn - från Iron Maiven till Babe Ruthless - måste vara registrerad med en huvudlista. Namn lämnas till sportens huvudlista, kallad två onda ting, så kan verifieras deras äkthet. Inga två roller eller domare kan ha samma namn. För att påskynda processen, är namn som tagits fram av en representant från varje lag. Det kan ta månader för de namn som är officiellt godkänd, på grund av den växande populariteten för sporten.

Instruktioner

1 Fråga alla gruppmedlemmar för att kontrollera deras framtida derby namn mot två onda ting huvudlista, för att säkerställa att alla namn är unika.

2 Samla derby namn och nummer på alla dina lagets åkare, och placera dem i en organiserad ordbehandlingsdokument, text eller PDF-fil. Namn ska vara i alfabetisk ordning.

3 Beteckna eventuella ändringar bredvid varje lämnat namn om du lägga till, ändra eller ta bort åkare från ditt lags roster.

4 Skicka filen som en bilaga till [email protected] Ämnet för e-post ska vara det fullständiga namnet på din rulle derby ligan; Använd inte en förkortning.

5 Arkivera e-post du skickar, för framtida referens.

6 Vänta en uppföljning e-post för att säkerställa att alla namn godkändes. Återigen kan denna process ta månader, så ha tålamod.

Tips

  • Se till att alla dina åkare verkligen engagerade i sporten och ditt team innan du skickar namn till huvudlista.
  • Ditt lag namn bör också registreras genom två ondska, för att säkerställa att inte två lag har samma namn.
  • Namnändringar och förändringar laget ska lämnas till två ondska tillsammans med namnen på nya åkare, i förekommande fall.
  • Det är ingen idé att lämna namn som redan finns i registret, eller som är alltför liknar befintliga namn; de kommer att avvisas.
  • Om en åkare på ditt lag väljer ett namn som uttalas på samma sätt eller stavas på samma sätt som ett befintligt namn, kommer åkaren måste spåra upp befintliga åkare och begära tillstånd att använda sitt liknande namn.
  • Inte skicka e-post till personliga e-postadresser deltagarlistan updaters.