XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör Mini-Trampoline övningar. Studsade på en studsmatta är bra motion och det är lättare på lederna än jogging eller hoppa rep på betong. Du kan använda en bärbar ministudsmattan som helst. Få en bra träning medan du tittar på din favorit tv-program. Du kan blanda upp det och göra en mängd olika övningar för att tona din kropp och få hjärt-pumpning motion.

Instruktioner

1 Studsa lätt med fötterna något isär i mitten av mini-trampolin, utan fötterna lämnar mattan. Håll händerna på höfterna och fortsätta hoppa tills du känner dig bekväm på studsmattan.

2 Studsa högre med båda fötterna nu att ni alla är värmas upp, tills de lyft mattan. Alternativa dina hopp mellan höga studsar och låga studsar.

3 Lyft en fot i taget utanför mattan medan jogging på studsmattan, svänger armarna när du går. Detta får din puls upp.

4 Lyft knäna ovanför midjan omväxlande höger till vänster. För att öka din puls ännu mer, höja händerna ovanför huvudet med varje hiss; annars lämnar händerna på höfterna.

5 Vrida kroppen från sida till sida i midjan som du studsar, vilket gör att dina fötter är nära varandra och lämnar mattan som du hoppar. Låt händerna på höfterna eller svinga armarna för mer av ett träningspass.

6 Ta med din fot framför dig när du studsar och röra hälen på mattan, omväxlande höger och vänster. Alternate höja din höger och vänster hand när du gör detta för att öka hjärtfrekvensen, eller så kan du lämna händerna på höfterna.

7 Studsa på mattan som du jumping jacks, att se till att fötterna inte träffas helt när du studsar. Håll dem axelbrett isär för att säkerställa balans. När du blir starkare och mer säker på att du prova många fler olika övningar på mini-trampolin.

Tips

  • Värm upp i några minuter innan du tränar genom att lyfta en häl på en gång i en gångställning medan swinging armarna.
  • Gör vissa sträckor innan träningen för att minska risken för skador på dina muskler och leder.
  • Gör varje övning i intervaller om 10 eller 20 repetitioner mellan grundläggande studsar.
  • Glöm inte att kyla ner efter träningen.
  • Om du har hälsoproblem, alltid få tillstånd från din läkare innan du gör någon typ av träningsprogram.