XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man knyter en trådbunden till en Swivel


När som helst sportfiskare vill använda tråd lina, de måste också använda en vridbar. Det beror på tråd linje inte kan anslutas direkt till andra fiskelina, inte heller kan den anslutas direkt till en fiskedrag. Det bästa sättet att knyta en tråd linje till en vridning har med en dubbel-cylinderhylsan och ett krimpverktyg. När den görs rätt, är stark nog att stå emot tyngden av stora fiskar kopplingen mellan tråd linje och vrid.

Instruktioner

1 Välja en mässing eller koppar dubbelcylinderhylsa som har en öppning precis större än diametern hos den tråd linje. För in tråd linje in i en ände av hylsan.

2 Driva tråd linje igenom till den andra sidan av hylsan, och trä därefter änden av tråden genom en ände av svängtappen.

3 För in änden av kabeln till den andra öppningen av hylsan. Driva tråden genom så slutet kommer ut på andra sidan av hylsan. I den utsträckning det är möjligt, minimera mängden tråd som sticker ut från änden av hylsan.

4 Placera dubbel fat hylsa inuti pressverktyg. Se till de rundade ytorna av hylsan och verktygs linje upp. Pressa handtagen hos krimpverktyget att komprimera hylsan runt tråden.