XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man använder medicinsk Cold Gel Packs


Om du letar efter en behandling som verkligen har överlevt tidens tand, ser längre än den ödmjuka kylklamp. Kylbehandling har använts på ett effektivt sätt över åldrar eftersom det är en mild, enkelt sätt att skapa en önskad förändring i våra kroppar för att kontrollera smärta och snabbare återhämtning. Den senare utvecklingen av den medicinska kall gel pack har gjort tillämpningen av is effektivare och enklare än någonsin tidigare. Även om det är en enkel behandling, är det viktigt att använda den på ett säkert och effektivt sätt att förstå en korrekt tillämpning av gel pack.

Instruktioner

1 Hitta en bekväm plats att sitta där du kan ha den kroppsdel ​​du vill behandla i en position som den gel pack kan vila på lätt. Du kommer att vara här i tjugo minuter så du kanske vill få en bok eller välja en plats framför TV: n eller datorn.

2 Lägg en handduk över det område som du vill behandla, eller många gelpaket komma med en trasa hylsa för att skydda huden från direkt kontakt med den iskalla.

3 Ställ in timern på 20 minuter eller notera tiden på klockan.

4 Applicera gelpackning genom drapering den över det område du vill behandla. Om kroppsdel ​​du behandlar inte kan placeras på ett sådant sätt att tyngdkraften kommer att hålla gelpackning mot huden lätt kan du hålla gel pack på plats med kardborreband, linda bandet runt kroppsdelen och gel pack och säkra kardborrebandet.

5 Efter tjugo minuter, ta bort gel pack och placera den tillbaka i frysen. Du kan upprepa denna terapi efter din hud har återgått till normal temperatur. Du kan använda kallt terapi flera gånger per dag.

Tips

  • Tid som tillbringas planera din behandling är viktig. Du måste vara bekväm och relativt orörlig i tjugo minuter. Välj en gel Förpackning som kommer att tillåta förpackningen att täcka kroppsdelen väl. Använd kylbehandling så länge smärtan är den största symptom.
  • Använd inte en medicinsk gel pack över ömtålig hud eller skadad hud. Personer med cirkulationsproblem bör inte använda is behandling utan att rådfråga sin läkare.
  • Använd inte is terapi för mer än tjugo minuter åt gången och om gel pack går sönder eller läcker, sluta använda den och kasta bort det.