XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

I Ontario, en individ som har svårt att betala för höga vårdkostnader kan ansöka om två utökade hälsopolitik. Han kan ta emot antingen Extended hälsofördelar, eller EHB, eller utökad sysselsättning hälsofördelar, eller EEHB.

Fungera

EHB och EEHB förmåner hjälper mottagarna betala för hälsorelaterade kostnader när de har varit på inkomststödet men inte längre uppfyller kraven. De sökande måste verifiera sina sjukvårdskostnader genom att tillhandahålla dokumentation såsom kvitton eller skriftliga bedömningar.

Funktioner

En utökad hälsopolitik innehåller flera stycken för identifiering, inklusive den försäkrade medlem, täckning typ, avdragsgilla beloppet och datum för genomförandet av planen. Mer specifik information finns fördelar och uteslutningar av en politik, vilka läkemedel policyn omfattar sjukhus kostnader, sjukvård och omvårdnad täckning.

Behörighet

För att vara berättigad till EHB, måste mottagarna har fått inkomststödet föregående månad innan EHB behörighet men inte längre är berättigade till inkomststöd på grund av anställning eller andra inkomstkällor. Enligt Ontario Works Policy direktiven om deras hälsa kostnader är högre än skillnaden mellan arbetsinkomster och hur stor inkomst hjälp de fick, förblir de berättigade till EHB. För att vara berättigad till EEHB, har en person att bli berättigade till inkomststödet och inte kvalificera sig för EHB. Detta stöd är tillgänglig för sex månader med en chans för en sex månaders förlängning under vissa fall, till exempel om förmåner inte tillhandahålls i en arbetsgivares hälsoplan.