XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man luta sig ut Bulk Muscle


Träningsmål kan förändras över tiden. När en person är yngre, eller när han tävlar i en sport som fotboll, kan det vara viktigt att skapa bulk och extremt stora muskler. Det kan dock komma en tid i en idrottares och fitness entusiasten liv när han inser nyttan för en kropp utrustad med långa, magra muskler snarare än ren bulk. Genom att ändra ett träningspass, är det möjligt att omvandla stora muskler till längre, smalare muskler.

Instruktioner

1 Ät täta måltider. Detta är en dietary vana som de flesta högpresterande idrottsmän och extremt vältränade personer dela. Du bör äta fem till sex små, hälsosamma måltider varje dag. Din kost bör innehålla en bra blandning av hälsosamma proteiner och komplexa kolhydrater och en liten mängd hälsosamt fett. Den konstant bränsle håller kroppen metaboliserar energi hela dagen.

2 Börja göra yoga omedelbart. Yoga är utmärkt för att bygga långa och muskelmassa. Vetskapen om att yoga är användbar för styrka, koordination, uthållighet och förebyggande av skador har även lett professionella fotbollsspelare att börja träna denna disciplin som en gång ansågs helt enkelt stretching. Delta i lokala yoga klasser för att komma igång.

3 Tillsätt mer hjärt att din träning rutiner. När sammanslagningen högst och styrkelyft, undviker en fitness entusiast ofta konditionsträning i överskott och i stället väljer att koncentrera sig på att lyfta de tyngsta vikterna möjligt. För att starta omvandlingen från mass att luta, slå löpband, cykel eller poolen för ungefär 30 minuter fyra till fem dagar i veckan.

4 Fokus på muskelområden som du vill luta nedåt, och lyfta vikter som riktar dessa områden vid mycket höga repetitioner. Använd en mycket låg vikt som du kan lyfta mellan 80 och 100 gånger. Gör två uppsättningar av 80 till 100 reps för lätt styrketräning. Denna typ av styrketräning kommer att bidra till att krympa stora, skrymmande muskler och ger dig en smalare utseende, särskilt i kombination med rätt kost och tillräcklig konditionsträning. Inte varvas med tung vikt sessioner om du vill fortsätta att krympa musklerna.