XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

När ett barn har ett anfall, kan det vara en mycket skrämmande upplevelse. Det kan vara förvirrande att veta om tecknen ditt barn ger dig indikerar att ett anfall sker. Det blir viktigt att identifiera de specifika tecken och symptom på anfall hos barn så att de så snart som möjligt kan få behandling.

Muskelryckningar

Muskelspasmer kan orsaka musklerna i ett barns kropp att rycka och rycka okontrollerat. Spasmer kan variera från mindre ryckningar på ben och armar till svår hela kroppen ryck. Detta kan vara en skrämmande symptom som kan lämna en förälder förvirring och desperat att hjälpa hans eller hennes barn.

Överdrivna rörelser

En symptom på en överhängande beslag som ibland kan förbises är snabba eller överdrivna rörelser i barnets kropp. Dessa rörelser varierar från barn till barn, men det vanligaste är lip smacking, arm flaxande och handklappningar. Dessa rörelser kan härma rörelser på ett barn med autism, så det kan vara svårt att veta om rörelserna indikerar ett anfall är nära förestående eller inte utan ackompanjemang av andra tecken.

Förvirring

Ett barn kan bli förvirrad och desorienterad om ett beslag är på väg att starta. Detta kan göra barnet verkar mycket trött eller cranky eller kan orsaka honom eller henne att ha en svår tid att fokusera på samtal. Utan närvaro av andra symptom, kan denna typ av förvirring likna en uppmärksam dysfunktion. Om förvirring är svår eller om ditt barn blir skrämda av hans eller hennes brist på medvetenhet, ta barnet till en läkare.

blank Staring

Ibland kan en mild beslag kan orsaka ett barn att bli lugn, tyst och mycket fortfarande i stället för de stereotypa spasmer som sker i grand mal-anfall. Denna typ av beslag kan identifieras genom uppkomsten av en tom stare som sköljer över barnets ansikte. Barnet kan stare blankt även när du försöker kommunicera med honom eller henne och inte svarar om talat med.

Trötthet

Sömnighet följer vanligtvis alla beslag, antingen i förväg eller efteråt, och kan vara skrämmande för en förälder vars barn har just upplevt muskelspasmer i en grand mal anfall. Sömnig är oftast lika med svårighetsgraden av beslag och kan variera från mild trötthet till full utmattning. Om du är orolig för ditt barns sömnighet efter ett anfall, kontakta läkare och råd.