XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur gör jag videoband Själv Running?


Videofilmning själv kör är ett bra sätt att övervaka din form och teknik. Att göra små justeringar av ditt löpsteg efter att ha observerat din teknik kan leverera stora förbättringar. Även om du inte kan videoband en hel kör utan hjälp av en vän att följa med dig på vägen, kan du spela in stora delar av en körning från ett statiskt läge.

Instruktioner

1 Märk ut din startpunkt på marken med krita.

2 Placera väskan på krita. Ta bort alla värdesaker, såsom en iPod eller kontanter.

3 Promenad cirka 100 yards bort från påsen. När du går, ta bort alla hinder, såsom stenar och skräp.

4 Gör en andra kritmärket på marken.

5 Gå 10 yards förbi den andra kritmärket och packa ett stativ och kamera.

6 Hur gör jag videoband Själv Running?

Kontrollera sökaren för att se väskan och andra varumärket är i ram.

Förläng teleskop ben stativ så att kameran står ungefär 36 inches från marken. Om du ställer in stativet mycket högre, kommer kameran att skjuta över huvudet när du kommer till inom ett par varv. Eftersom detta är den punkt där du kommer att framförallt filmade, är det viktigt att kameran är positionerat för att fånga din ben och armrörelser.

7 Montera kameran på toppen av stativet och rikta den mot påsen. Justera zoom och vinkel så att du kan se hela sträckan mellan påsen och den andra kritmärket. Inte zooma in på påsen, eftersom det betyder att du kommer att vara out-of-fokus när du närmar dig kameran. Justera zoomen så det fokuserar på den andra kritmärket utan att påsen suddig.

8 Tryck på "Record" på kameran. Det är onödigt att använda en timer, som du kan helt enkelt spola framåt från startpunkten till när du börjar köra.

9 Gå tillbaka till början, ställer påsen åt sidan och börja springa. Kör i en rak linje mellan de två krita märken och inte avviker från rutten. Kör i din vanliga stil och koncentrera sig på att köra säkert.

10 Tryck på "Stop" på kameran, och klicka sedan på "Play" för att se filmen. Om det behövs, filma själv löper från den andra kritmärket till den första, för att få en vy bakifrån av ditt löpsteg.

Tips

  • Välj en plats som sannolikt kommer att vara tyst.
  • Skjut på en plan yta, så din längd inte ändras i förhållande till kamerans position.
  • Om du inte har ett stativ, hitta en plats som har en tillräckligt hög mur och abborre kameran på det.