XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Grapefrukt, ananas & amp; selleri Diet

Grapefrukt, ananas och selleri kan tyckas tre separata och orelaterade frukt och grönsaker, men de har en mycket mer gemensamt än vad som möter ögat. Alla har dieter uppkallade efter dem och alla är klassificerade som "negativa kalorier" livsmedel, baserat på en teori som ansluta sig till i en bok publicerad i 1990-talet med titeln "livsmedel som orsakar dig att gå ner i vikt. Den negativa kalori Effect"

Negativ kalori Teori

"Negativa kalori" livsmedel innehåller några kalorier och är svåra att tugga och smälta så att du bränner fler kalorier äta och smälta dem än livsmedel innehåller. Enligt den fortfarande oprövade teori, äta vissa livsmedel skapar en "kalori underskott" och resulterar i viktminskning. Robert Eckel, som är professor i medicin vid University of Colorado Health och Sciences Center, säger att idén om livsmedel som har negativa kalorier "trotsar principerna för vetenskapen." Ann Coulston, tidigare ordförande för American Dietetic Association, säger ananas, grapefrukt och selleri är hälsosamma livsmedel, men "människor bör avsätta extra kalorier genom att tillsätta 10 minuter till sin träning, inte genom att tugga eller spela spel med sin ämnesomsättning."

Ananas, Selleri och grapefrukt Smoothie

Negativa kalorier åt sidan, dricka en grapefrukt, ananas och selleri smoothie kan bränna fett och ta bort gifter ur kroppen, tillsammans med att agera som en naturlig diuretikum, vilket förhindrar uppkomsten av celluliter och avvärja reumatisk och artritisk smärta, enligt Washington Times. För att göra denna smoothie, behöver du en skivad ananas, juice från två grapefrukt, två pinnar av selleri, ½ nopale, som härrör från en taggig päron och en kopp honung. Blanda ingredienserna med is i en mixer och dryck på en gång för att se till att alla de näringsämnen bevaras. Dricka denna smoothie i sju dagar under fastan att se bäst resultat, men som med någon diet, är det bäst att vara försiktig.

Grapefrukt och viktminskning

Grapefrukt kost, känd som "Hollywood diet," har funnits sedan 1930-talet och var mycket populär på 1970-talet och 1980-talen. Grapefrukt är tänkt att innehålla en fettförbrännande enzym som hjälper dig gå ner i vikt. Men åtta decennier sedan kosten starten, stöder inga vetenskapliga bevis sådana påståenden. Dr. Kelly D. Brownell, chef för Yale Center för att äta och tyngd Disorders, säger att det enda skälet grapefrukt kost kan faktiskt hjälpa människor gå ner i vikt beror på att människor kan skära ut andra kalorier för att äta grapefrukt med varje måltid, och sedan grapefrukt innehåller inte ett överskott antal kalorier, kommer du gå ner i vikt genom att konsumera färre kalorier, inte på grund av en fettförbrännande enzym.

ananas Fördelar

Den "ananas diet" har också kallat "Hollywood Diet." I likhet med grapefrukt diet teori, ska man gå ner i vikt om du äter ananas före måltid, eftersom enzymerna i ananas är tänkt att hjälpa kroppen att bryta ner maten och smälta det lättare, vilket resulterar i viktminskning. Också som grapefrukt diet, det har ännu inte bevisats om enzymerna i ananasen bidra till viktminskning eller om man äter ananas resulterar i att förlora vikt eftersom ananas innehåller relativt få kalorier. Det är dock känt att ananas innehåller 50 procent av det rekommenderade dagliga intaget av vitamin C, att det framgångsrikt kan läka reumatoid artrit och det är en källa till vitamin A, B1, B2 och C.

selleri Fördelar

Selleri sägs hjälpa dig gå ner i vikt eftersom det är ett naturligt vätskedrivande. Selleri kan också hjälpa dig att gå ner i vikt eftersom det innehåller apiin, en supernutrient som är tänkt att undertrycka hunger, att du äter mindre och därför hjälpa dig att väga mindre också. Selleri innehåller också kalcium och är ett alternativ till mejeriprodukter för dem som vill dra nytta av fördelarna kalcium utan att äta animaliska produkter. Den innehåller också antioxidanter som är tänkta att rengöra och avgifta lymfsystemet, helande eksem, och är också en naturlig healer för huvudvärk, förstoppning, högt blodtryck och inflammation.

försiktighetsåtgärder

Grapefrukt kan interagera farligt med vissa läkemedel. Om du tar p-piller, konsumerar grapefrukt ökar risken för att få blodproppar. En kvinnor som tar p-piller nästan förlorat sitt ben från kallbrand efter att på en grapefrukt diet för tre dagar, enligt Lancet tidskriften. Kemikalier i grapefrukt kan negativt interagera med andra läkemedel, inklusive simvastatin, en anti-kolesterol läkemedel. Om du är någon medicinering, kolla med din läkare innan du lägger grapefrukt i din kost. Du bör också kontakta läkare innan du startar något viktminskningsprogram.