XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Botemedel för överdriven hosta på natten?

Valfritt antal sjukdomar åtföljs av en hosta, och natten presenterar ofta ytterligare utmaningar. Vissa huskurer finns tillgängliga som kan vara till hjälp för att behandla en nattlig hosta; men kan vissa åtgärder som örter orsaka biverkningar. En hälso-utövare bör konsulteras innan du använder någon ny ört för att behandla överdriven hosta, eftersom effektiviteten av växtbaserade behandlingar är ofta inte kliniskt bevisad och vissa örter kan interagera med läkemedel som förskrivs för andra sjukdomar.

homeopatisk Drosera

Det homeopatikum drosera har befunnits användbara för behandling av överdriven hosta med nighttime försämringen, enligt "synoptiska Materia Medica." Drosera är indicerat för torr, hacka, högt hosta som har sin uppkomst i första hand på natten och startar det ögonblick individen fastställs. Det kan också vara till hjälp för hosta under dagtid, men är särskilt lämpad för nattliga hosta. Hostan är vanligen spastisk och mycket djup med fruktansvärda smärtor i bröstet. Det kan kittla i halsen och patienten kan vara hes. Drosera är tillgängliga över disk i hälsokostbutiker och från online homeopatiska apotek. Om en person är själv behandling med drosera och hosta kvarstår eller förvärras, bör en läkare vård höras.

Saiboku-to

Örten saiboku till har använts traditionellt i Japan för behandling av överdriven hosta och astma. Forskning visar att mängden av kortikosteroider som är nödvändiga för att kontrollera astma kan minskas när individer tar saiboku till samtidigt, enligt University of Maryland Medical Center. I allmänhet finns i ett växtbaserat tonic, är saiboku till ofta blandas med andra läkemedel örter som ingefära och lakrits. Hosta tonic är tillgänglig från örter och onlineapotek som specialiserat sig på österländsk medicin. En hälso-utövare bör konsulteras innan du använder dessa svåra eftersom de kan orsaka biverkningar.

Avsvällande och hostdämpande

Over-the-counter hostmediciner kan vara till hjälp för antingen undertrycka eller få bort överdriven hosta under natten, enligt University of Maryland Medical Center. Dessa finns på apotek och i dagligvaruhandeln. Suppressants är oftast används för att stoppa en torr hosta och rekommenderas inte för barn under åldern av 6. Avsvällande kan vara till hjälp för en produktiv hosta, kan öppna näsgångar och minskar svullnad och trängsel i bröstet. Vissa avsvällande medel innehåller kemikalier som kan höja blodtrycket och förvärra hjärtsjukdom eller diabetes. En hälso-utövare bör konsulteras innan du använder någon av dessa läkemedel för överdriven hosta.

Rödlök och Brown Sugar Syrup

Söt rödlök och farinsocker kan användas för att göra en hemmagjord hosta rättsmedel som kan vara till hjälp vid behandling av natten hosta för både barn och vuxna, enligt Jethro Kloss i sin växtbaserade bok "Tillbaka till Eden". Skära en lök och placera skivorna i en skål med alternerande skikt av brunt socker producerar sirap som vilar över natten. Sirapen är känd av Kloss att vara till hjälp i trycka överdriven hosta och inte smaka som lök.