XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Även sällan används i nya hus, trä bältros ett attraktivt utseende som är mer äkta och traditionella än vinyl. Dessutom i delar av landet där många äldre bostäder använder trä bältros för ytterväggar, trä bältros låta ditt hem för att smälta in i grannskapet.

Instruktioner

1 Mät sidorna av ditt hus. Använd en enkel längd x bredd beräkning för att bestämma den yta som skall täckas. Bestäm vilken typ av singel sidospår du vill använda. Väggarna är antingen enkel- eller dubbel coursed. Dubbel coursing innebär att två bältros tillämpas som om de vore en, vilket ger större väderskydd och tjockare kant för attraktiva skugglinjer. Du kommer naturligtvis att behöva dubbelt så många bältros för en dubbel-coursed sidospår jobb.

2 Bestämma storleken på bältros du vill använda och den areal som du behöver för att täcka. Bältros är förpackade i längder varierande mellan 16 och 24 inches, med varje bunt som förpackas för att täcka en ungefärlig uppsättning område (typiskt, men inte alltid, 25 kvadratfot). När du använder stora bältros innebär mindre arbete, små bältros är mer attraktiva. Köp tillräckligt buntar av bältros att täcka din sidospår jobb, med en handfull av buntar som reservdelar. De reservdelar är användbart om du underskattat jobbet; de kommer också väl till pass för senare reparationer.

3 Användningen av trä eller plast stavarna - tunna skivor - kommer att höja bältros från väggen, vilket ger bättre skydd. Bältros spikas genom sina ändar och mitt, så du måste mäta var att spika lamellerna på väggen i enlighet därmed. Till exempel, om du använder 24-tums bältros, kommer din första lamell måste vara 12 inches från marken, och varannan lamell in 12 inches högre. Dessa lameller bör anpassas i raka linjer som löper över väggen. En dropplock bör fastställas till mycket nedersta raden i singel rangerbangård.

4 Arbeta nerifrån och upp. Spika det första lagret av bältros, kör en spik genom den övre änden och den mellersta raden i varje singel, fastställande av dem till plattlamellen under. Använd en linjal om du känner att du behöver kontrollera anpassningen av ditt arbete med bältros. Sedan, när du arbetar upp, ordna bältros att överlappa. Mitten av nästa skikt av singlar bör vara på en linje med de övre ändarna av skiktet beneath. Fortsätta arbeta dig uppåt, rad efter rad.

5 Hörn kan hanteras på ett av två sätt. Såg enskilda bältros att passa hörnen. Detta fungerar för både aktiv och passiv vända hörn. Den andra metoden är att använda en ram. För en utåtvänd hörnet, gå med små brädor på plats för att täcka hörn, överlappande bältros på båda sidor av hörnet. För en inåtvända hörn, använda en remsa av trä 1-tum med en tum eller 2 inches med 2 inches att placera i hörnet. Kör bältros fram till detta band. Handskas med hörn kommer att visa sig vara den mest känsliga delen av sidospår ditt hus med bältros.