XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vilken del av Rim för att sikta på i Basket

När du skjuter en basketboll, bedöma hur långt från målet du är och sedan sikta följaktligen på ett mål på målet. Sikta låter dig bestämma hur hårt eller långt för att skjuta bollen med målet att göra korgen. Olika spelare använder olika mål när de skjuter basket.

Drygt Front Rim

Tränare lär ofta spelare att sträva efter en plats strax över fälg. Det tänkta punkt bör göra det möjligt för spelare att göra skott om de drabbade plats, och det ger också skyttar en felmarginal om de är lite off. Detta innebär att om du missar målet på kort eller lång och även höger eller vänster du fortfarande har en chans att göra korgen, eftersom bollar som drabbade fälg får ofta en vänlig rulle och studsar i korgen, medan bilder som är alltför länge inte få så sant av en rulle.

tillbaka Rim

Siktar på baksidan av fälgen är en annan vanlig skjutteknik och Coach Urklipp webbplats föreslår att man använder det som det främsta målet. Tanken är att spelarna kommer att justera och slog bara kort på baksidan kanten, vilket kommer att sätta sina skott i korgen. Med denna teknik finns det inte mycket utrymme för misstag, eftersom endast lämnar bollen kort kommer att ge dig en chans att göra korgen; bilder som är lång eller åt sidan kommer att drabba kanten och vanligtvis studsa ur korgen.

Mitten av Hoop

Många spelare helt enkelt sikta på mitten av bågen eller inte ens plocka ett mål alls. Dessa spelare är oftast mer erfarna och kan veta hur hårt för att skjuta bollen från olika punkter på golvet. Ungdoms Basket Tips webbplats föreslår siktar på den del av insidan av bågen längst bort från dig eftersom detta ger skytten en liten marginal för fel i alla riktningar.

bank~~POS=TRUNC Shots

Inspelning av en bank skott eller skjuta av glaset kräver en helt annan mål plats för skytten. Kvadraten bakom korgen bidrar till att göra detta mål, även om kvadraten är faktiskt inte det bästa målet ensam. I själva verket är det lättare att sikta på det övre hörnet av torget som ligger närmast dig. Siktar högt är särskilt viktigt på skott utanför 15 fot, eftersom det gör det möjligt att få bollen tillräckligt hög för att göra banken sköt i stället för bollen träffade kanten om du skulle sikta rakt mot mitten av torget.