XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Överlevnads mat att äta på vintern för att hålla värmen

Under de kalla vintermånaderna, överlevande betyder att du måste hålla sig varm. Din kropp alstrar värme som smälter den mat du äter, och vissa livsmedel kommer att hjälpa dig att hålla varmare än andra. På vintern är det särskilt viktigt att äta mat som innehåller mycket energi - eller kalorier. För att få ut det mesta av dessa kalorier, bör du äta mat som har massor av fett och proteiner för kroppen att lagra. PEMMIKAN, sardiner och varm choklad är alla bra överlevnad livsmedel för vintern.

PEMMIKAN

PEMMIKAN är en traditionell överlevnad mat uppfanns av indianerna. PEMMIKAN recept varierar, men maten består huvudsakligen av torkat kött och fett, kombinerat med bär. PEMMIKAN är kompakt och extremt kalori-tät och kan lagras under långa tidsperioder.

PEMMIKAN är en utmärkt energikälla för vintern överlevnad. PEMMIKAN har använts av infödda amerikanska indianer i traditionell matlagning i hundratals år att klara kalla nordamerikanska vintrar. Det är en blandning av torkat kött och frukter som hålls samman med fett.

University of Minnesota har tryckts en PEMMIKAN recept från den nordamerikanska Voyageur rådets nyhetsbrev. Detta recept efterlyser torkat kött från kära, älg, caribou eller nötkött och torkad frukt strömmar, datum, aprikoser och äpplen. Du slipa alla dessa torkade ingredienser upp och blanda dem med varmt återges nötkött fett, och kombinera det med nötter och honung. Detta recept säger att du kan äta dina PEMMIKAN år.

sardiner

En annan vinteröverlevnads mat packar en hög koncentration av fett och proteiner precis som PEMMIKAN. Sardiner är en alternativ energikälla för att värma kroppen för vintern. De är bärbara eftersom de kommer packas tätt tillsammans i burkar.

Det finns olika sorter av sardiner, enligt Stealth Överlevnad, som rekommenderar att lagra upp sardiner konserverade i olja. Dessa kommer att ge dig så mycket fett som möjligt, som kan lagras av din kropp när du behöver för att generera mer energi. Sardiner kommer också konserverad i senap eller vatten, för vinter överlevande som vill ha variation.

Varm choklad

Varm choklad är en populär vinter drink för både människor cozying upp runt en brand inne, och de camping utomhus i snön. För att göra varm choklad, behöver du bara två enkla ingredienser, mjölk och choklad. Båda dessa ingredienser är bra för att överleva vintern. Mjölk innehåller mycket protein och kan vara mycket fett. Den krämigare mjölken, desto mer fett det innehåller.

Om du köper mjölk från butiken, köpa helmjölk, inte skummjölk. Du kan använda mjölk från djur, kokosnötter eller nötter för att få fett och protein fördelar de innehåller. Du kan också frysa mjölk för enkel vinterförvaring, enligt en artikel i "Time" magazine.

Kombinera mjölk med choklad för en utsökt smak, och ännu fler vinterhälsofördelar. Choklad är också mycket fett för kroppen att använda för att göra värme. Det är också hög på näringsämnen såsom socker - som ger dig energi - och antioxidanter - som hjälper till att skydda kroppen från sjukdom. Värm mjölken över en spis eller en brand och smälta i choklad i smaken.