XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur att tillhandahålla tjänster för handikappade och äldre


Det bästa sättet att lära sig om samhället eller sociala tjänster är från någon som ger det. Amy Judd, chef för samhället / leverantör relationer, Centrum för Hospice Care (CHC), beskriver sitt arbete som är beroende av "lojal, hängiven, och utbildad ... frivilliga." Hon säger att förra året, arbetade hennes volontärer motsvarande nästan 11 heltidsanställda, kör hela sin åtta-länet serviceområde som omfattar ett avstånd "nu närmar sig halvvägs mellan jorden och månen." Hon tillägger: "Vi uppskattar CHC frivilliga räddade byrån drygt en halv miljon dollar i kostnader." Det finns en uppenbar hängivenhet att tjänsteleverantörer håller för sitt arbete med sin äldre och handikappade kundkrets, och volontärer är ovärderlig i denna process.

Instruktioner

1 Volontär på området ledande lägenhetskomplex eller för en större service, såsom verkliga tjänster eller hospice. Exempel på frivilligt arbete ingår att leverera måltider på hjul, eller vara en obetald vårdgivare ger i hemmet lättnad eller avlösning.

2 Ta anställning med en hemvård företag i ditt område, såsom Comfort vårdare eller hem i stället. Om det inte finns någon, starta eget franchise. Det finns alltid ett behov av icke-medicinska tjänster som inköp, matlagning, städning och personlig omvårdnad, som bad och utfodring klienterna.

3 Kontakta lokala kyrkor i ditt område. Ju större församlingen oddsen är större för behovet av tjänsteleverantörer för handikappade eller äldre. Det kan vara så enkelt som att köra kyrkan van, plocka kunder upp från sina hem och leverera dem till kyrkan eller någon form av respit.

4 Minska risken för fysisk skada på handikappade eller äldre. Medan shopping, hjälpa dem. Gående och ta bort något från hög hylla eller lyfta en tung post i kundvagnen kan vara en enorm tjänst.