XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Faror i dricksögontröst Tea


Ögontröst har använts i århundraden och har varit kända för behandling av okulära problem och sjukdomar i andningsorganen. Men eftersom det inte har funnits några tester göras på ögontröst är den amerikanska Food and Drug Administration och den tyska kommissionen E återstående opartisk på dess säkerhet. Men de flesta herbalist och homeopatiska läkare fortfarande stöder kvaliteter av den antika ört.

Ögontröst, en urgammal Herb

Örten ögontröst har använts i århundraden och oftast är handplockade i naturen främst i Europa och vissa delar av Afrika och USA. Precis som namnet antyder, har ögontröst varit medicinskt använts för sjukdomar i ögonen såsom ögon trötthet, glaukom, konjunktivit, och internt för hosta och heshet.

Eftersom tillräcklig testning inte har gjorts på ögontröst, den amerikanska Food and Drug Administration (FDA) och den tyska kommissionen E, uppger att örten bör användas med försiktighet. Det finns också många läkare som motverkar användningen av hemlagad dekokter och uppmuntra användningen av endast sterila ögontröst lösningar som finns på växtbaserade centra och hälsokostbutiker.

Egenskaper

Även om det inte finns så många vetenskapliga studier för att stödja ögontröst och dess näringsvärde, förslag för sina medicinska fördelar är fortfarande positiv. Vid Journal of alternativ och komplementär medicin, centerstudier forskning visade att en enda dos ögondroppar av Euphrasia (ögontröst) kan effektivt och säkert användas för olika konjunktivala förhållanden av allmänläkare och ögonläkare. Deras föreslagna dosen skulle en droppe ges tre gånger om dagen. Liksom många örter och naturläkare tror att ögontröst innehåller nyttiga tanniner, antibakteriella egenskaper, niacin, riboflavin, zink, jod, bioflavonoider, essentiella fettsyror och vitamin A, C, D och B-komplex.

Dricka ögontröst Tea

Ögontröst fortsätter att användas av herbalists och när den används internt anses i allmänhet säkra om de används i korrekta doser. Ögontröst te kan tas några gånger om dagen för hosta, halsont, problem med bihålorna, hösnuva, allergier, bihåleinflammation, illamående och vanlig förkylning. Användarhandboken för naturliga örter anser ögontröst att vara en mycket effektiv behandling, särskilt för allergier och bihåleinflammation. Även om du är gravid eller ammande bör inte ta ögontröst, eftersom tillräckliga studier av eventuella biverkningar som inte har utförts.

doser

Rätt dos beror på många saker, såsom hälsa och ålder. Det är viktigt att inse naturliga produkter är inte alltid säker. Det rekommenderas att följa instruktionerna på etiketten för den rekommenderade dosen och att konsultera en läkare innan du använder. Individuella resultat kan variera så det är också viktigt att rådgöra med din läkare om du tar andra läkemedel eller örter innan du använder ögontröst

Eventuella biverkningar

I mycket sällsynta fall kan ögontröst orsaka en allergisk reaktion med symtom som inkluderar stängning av halsen, andningssvårigheter, utslag, nässelfeber och svullnad av läppar, tunga eller mun. Om du har negativa symptom efter att ha använt ögontröst bör du omedelbart söka läkarvård.

De flesta problem med ögontröst och dess säkerhet är inriktade mot okulära tillämpningar. Enligt WebMD, kan ögontröst används direkt på ögonen inte vara säkra på grund av föroreningar som kan orsaka infektioner. Den biverkningar som är möjliga är illamående, klåda, huvudvärk, förvirring, tårflöde, svårt att andas, förstoppning, svettningar och andra symptom. Kompresser är ett annat problem och bör undvikas på grund av den eventuella risken för infektion på grund av sterilitet frågor.