XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Nursing grad Karriär


Erhålla en ammande examen kan öppna upp en bred värld av möjligheter inom hälso- och sjukvårdsområdet. Sjuksköterskor kan använda sin examen för säng vård eller ledning.

Sjukhus

Den vanligaste karriärvägen för sjuksköterskor är att arbeta på ett sjukhus. Detta gör att du kan få säng erfarenhet, som också kommer att hjälpa dig att använda teoretiska färdigheter du lärt dig i skolan i praktiken. Ett alternativ till att arbeta på ett sjukhus arbetar med en läkare i en privat praktik.

Resa

Sjuksköterskor kan fungera som resor sjuksköterskor. Du kan vara anställd av en lokal klinik eller en medicinsk testning företag som kommer att kompensera dig för att resa till en patients hus.

Administrering

Sjuksköterskor som får ytterligare grader kan också arbeta på administrativ nivå på ett sjukhus. De kan fungera som styrelseledamöter eller fall chefer.

Vårdhem

Sjuksköterskor kan också arbeta på ett vårdhem, där de tar hand om de äldre. Uppgifter hör lyft, hjälpa äldre med dagliga aktiviteter och se till att de är i ett hälsosamt tillstånd.

Långtidsvård

Individer kan också anställa dig att arbeta på deras hus som en personlig sjuksköterska. Vanligtvis dessa individer har problem med att gå eller mata sig, vilket innebär att du kommer att ha ansvar utöver traditionella medicinska arbetsuppgifter, såsom matlagning och städning.