XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man Vaxa en grov Curb Skateboard


Slipning och skjuta en skateboard på trottoarkanter kräver ofta lite extra smörjning för att förhindra att styrelsen från att hänga upp och kasta dig ut. Dedikerad skridsko vax är tillgänglig för beläggning av grova ytor, vilket gör dem lättare att glida på. Det finns ett särskilt sätt att tillämpa skridsko vax för slipytorna, hindrar det från att bli tjock eller alltför hala. Det är en trial-and-error process att tillämpa det korrekta beloppet. Applicera vaxet korrekt kommer också att göra din vax gå längre och längre.

Instruktioner

1 Använda den tunna kanten av vaxet blocket och göra stadiga drag över den övre ytan på trottoarkanten. Applicera mild, jämnt tryck när du gör varje slag. Om vaxet bryter sönder och skapa smulor vid kanterna på blocket, du trycker för hårt. Arbeta metodiskt över området, se till att hela ytan är jämnt täckt.

2 Placera näsan eller svans av brädan på ytan och tillämpa vissa tryck nedåt, som om du stod på den, utför en näsa eller svans glida. Glida brädan längs ytan två eller tre gånger, för att jämna ut vaxet och skapa en slät yta. Titta på ytan från en vinkel för att försöka fånga ljuset. Vaxet bör ha en glansig, polerad yta.

3 Ställ upp och prova grind eller bild, men närmar lite mer försiktigt än vanligt sätt. Ytan kan vara mycket halare än du räknar, så inte slam all din vikt på bordet som när du reser med full fart. Försöka vara lite lättare på fötterna, för att ge dig själv en chans att justera och korrigera om saker och ting börjar gå fel. Ta reda på om mängden vax är för lite eller för mycket, och antingen använda mer eller skrapa lite off.

Tips

  • Vaxning en trottoarkant som inte tillhör du kommer sannolikt att resultera i återverkningar. Endast vax trottoarkanter i skateparks eller på din egen egendom.