XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

DIY parasoll för Fish Finders


Ekolod, även kallade ekolod använder en bildskärm och givare för att samla in information om innehållet vatten under båten. De flesta bildskärmar är monterade bredvid ratten och kan utsättas för intensiva solens strålar eller reflexer. Denna bländning gör läsningen skärmen svårt utan någon form av visir eller solskydd. Gör ett solskydd för dessa marina elektroniska enheter med vissa rök färgade plexiglas.

Instruktioner

1 Mäta längden på displayenheten av fisken finder. Ställa in plexiglas på en arbetsbänk och markera en kvadrat 6 inches längre på varje sida än bredden på fiskens finder displayenheten.

2 Sätt på skyddsglasögon och såg kvadraten av plexiglas. Slipa sidorna för att avlägsna skarpa kanter och frays. Placera plexiglas kvadrat i bänken skruvstäd så det är böjbar. Mark 6 inches från kanten och dra en linje på detta märke som sträcker sig ner längden på ena sidan av torget.

3 Rikta värmepistol på plexiglas nära den ritade linjen. Flytta plexiglas ned i städet så att linjen är inom en halv tum av kanten på skruvstyckeväggen. Värm plexiglas vid denna tidpunkt och grepp kanten på glaset med skruvstäd grepp.

4 Dra den uppvärmda glas ner så böjen är vid väggen av bänken skruvstycke och håll den tills plexiglas svalnar och böjen är permanent. Rita en linje på den motsatta sidan av kvadraten på samma avstånd från kanten. Placera sida i skruvstäd så att linjen är inom en halv tum av bänken skruvstäd väggen.

5 Rikta värmepistol vid linjen och värm glaset. Ta tag i glaset med skruvstäd grepp och böj på den uppvärmda linjen och håll tills glaset svalnar och böjen är permanent. Ta bort visiret från skruvstäd. Limma en sida av kroken och öglematerial på kanterna av de böjda väggarna av plexiglas.

6 Limma den andra delen av kroken och slingmaterial till båten monteringsplatsen på visningsskärmen. Placera materialet på vardera sidan av skärmen så att vinklar och öglematerialet ansluter när visiret är inställd över skärmen, säkra den som ett solskydd.