XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Diabetic banta


Diabetes är en sjukdom som drabbar över 23 miljoner amerikaner idag och orsakas av en brist på insulin i kroppen, som behövs för att bearbeta socker och carbohydrates.This brist på insulin kan göra det svårt för diabetiker att kasta pounds.

Det finns ingen sätt att bekämpa diabetiker viktminskning. Men det finns många tips dietister har erbjudit sig att hålla dem med både typ 1- och typ 2-diabetes i schack. Det finns också olika alternativa behandlingar som kan öka viktminskning bland diabetespatienter.

livsmedels Förslag

Mat och näring är några av de viktigaste komponenterna för att kontrollera diabetes eftersom livsmedel kan antingen balans eller fluktuera nivåerna av kemikalier i ditt system. Mat kan vara en utmanande aspekt i att förlora vikt som en diabetiker.

Kontrollera hur många kolhydrater vi äter kan särskilt vara en utmaning, men en anständig nivå av carb intag i en måltid är mellan 45 och 60 gram. Kontrollera med en dietist för att hitta den rätta kolhydratområde för dig. När hålla denna marginal i åtanke, kom ihåg att mejeriprodukter som mjölk och yoghurt har kolhydrater, som vissa bönor och vissa grönsaker som majs. Dock måste du behålla din krävs kolhydrater räkna för varje måltid, som stärkelse är en viktig komponent i din kost.

Kontroll av glykemiskt index av livsmedel är av avgörande betydelse för diabetiker och ett högt GI är allmänt förväntas vara orsaken till en snabbt växande diabetiker i Amerika. Ju mer bearbetade eller tillagade maten är desto högre GI. Till exempel, om en frukt eller grönsak är mogen, det kommer troligen att ha en mycket hög GI, och om en potatis mosas det kommer att ha en högre GI än en vanlig bakad potatis på grund av bearbetning. Att upprätthålla en relativt låg GI kan bidra till att upprätthålla blodsockernivåer och hålla oss trim. För mer information besök www.glycemicindex.com för livsmedel förslag och nyheter som rör forskning och utveckling av denna viktiga näring upptäckt.

Också, som föreslås för resten av befolkningen, är fem frukter och fem grönsaker rekommenderas att hålla ämnesomsättningen. Gryta eller frukt sallader är ett bra sätt för att matcha dessa siffror på en regelbunden basis. Livsmedel med frön rekommenderas särskilt eftersom de hjälper till att förhindra snabb glukosabsorption.

Kosttillskott och behandlingar

Det finns många alternativa behandlingar som kan hjälpa diabetiker gå ner i vikt och behålla friska glukosnivåer. Akupunktur har visat sig vara effektiv för många diabetiker som lider av nervskada, och akupunktur hjälper också lindra stress, som kan vara en huvudkomponent i viktökning. Biofeedback är en annan stress lugnande teknik som hjälper oss att lära sig att ta itu med våra egna kroppsliga reaktioner. En annan populär behandling i diabetiker samhället styrs bildspråk, som hjälper patienter att tänka på specifika bilder för att uppmuntra avkoppling.

Örter och mineraler, såsom krom, magnesium och vanadin rekommenderas vid bekämpning av viktminskning och kontroll av diabetes. Krom bygger upp systemets glukostolerans faktor, magnesium ger en hälsosam blodsockerkontroll och vanadin har visat sig nivå blodglukosnivåer och så småningom, möjliggör en minskning av insulin medicinering för vissa.

Livsmedel ska undvikas

Socker är ett stort problem med diabetiker, eftersom det höjer glukosnivån, ibland till en onormal och farlig grad. Av denna anledning socker bör ätas med måtta av diabetiker, som ska försöka äta efterrätter bara en gång eller två gånger i veckan. Alla vita stärkelse är i allmänhet en dålig idé och innehåller en hög GI. Vitt bröd, vitt ris, vitt mjöl och pasta är alla exempel på livsmedel med högt GI. Rött kött kan också orsaka blodsocker att skjuta i höjden, som koffein kan, och även ägg ger protein, bör diabetiker i allmänhet undvika dem.