XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Eksem är en sjukdom i huden som kan påverka vuxna, samt spädbarn och småbarn. Orsakerna till detta kliande tillstånd förblir oidentifierade; man tror att den hudsjukdom kan vara ärftlig i vissa fall. Villkoret presenteras av ett utslag som är allvarligt kliande, hud drabbade områdena kan sekret, visas fjällig, torr, inflammerad, röd, och mycket grov. Utslagen i samband med eksem kan förekomma med jämna mellanrum under hela livslängden för lidande samt.

allergier

Som förälder behandla ditt barn för eksem, är det första du behöver göra för att överväga möjligheten att ditt barn kan ha allergier som utlöser eksem nödraketer. Du kan börja eliminera misstänkta objekt som du tror kan vara orsaken till eksem en efter en. Om du märker att eksem börjar försvinna efter att eliminera en parfym, en tvål, en viss kräm, eller till och med en näringskälla, kan du dem att hålla ditt barn från att använda produkten eller konsumerar livsmedlet i fråga för att förhindra framtida flare ups. Du kanske också vill ta ditt barn att se en hudläkare och / eller en allergolog för att fastställa möjliga orsaker till eksem också.

Skyddskläder

Något som irriterar huden kan orsaka eksem flare. Du kommer att vilja se till att ditt barns kläder är mjuk och att materialet är inte irriterande för huden. Avstå från att ge ditt barn kläder som innehåller Rayon eller ull eftersom sådana tyger kan skaver mot huden och göra barnet kliande. Det rekommenderas att du erbjuder ditt barn kläder som gör att hans eller hennes hud att fritt andas och att du lita på tyger med fibrer som är naturliga eller tillverkade av 100 procent bomull.

Att hålla ditt barns hud skyddas också innebär användning av skydd när barnet är i solen, eller i miljöer som är extremt torrt. Du kommer att vilja investera i ett bra solskydd, och du kommer också att vilja avstå från att använda krämer, eller kropps moisturizers som är fet och / eller kraftigt parfymerade eftersom detta kan irritera barnets hud och ange ett eksem flare i rörelse. Det är också en bra idé att investera i en luftfuktare för att hålla luften i ditt hem från att bli alltför torr och från att påverka ditt barns hud skick.

Tvål och rengöring

Bad tid är en tid när du ska ta väl hand om ditt barns hud. Investera i en icke-torkande tvål och bara bada ditt barn i vatten som är inställd på en ljummet till inställning ljummen temperatur: extrem varmt och kallt kan irritera barnets hud. När barnet är gjort bad, vara säker på att han eller hon klappar huden torr istället för ungefär torkning av huden med en handduk, för.

Tvålen du väljer för ditt barn är mycket viktigt: produkten måste vara så mild som möjligt, och bör användas i minimala mängder. Glycerin tvål och getmjölk tvål komma rekommenderas för eksem drabbade eftersom dessa typer av tvålar innehåller inte alkohol, lut, olja och andra kemikalier som finns i traditionella tvålar. Vad mer, getmjölk tvål och glycerin tvål främja kroppsliga läkning av huden; Glycerin är en tvål som lockar nödvändig fukt för att hålla huden mjuk, medan getmjölk tvål har ingredienser som identifierats som kaprin-capryllic triglycerid som erbjuder liknande imponerande mjukgörande egenskaper.

mediciner

Du kan välja en over-the-counter medicinering eller du kan få en föreskriven medicin för ditt barn för att behandla svåra eksem nödraketer. Receptbelagda krämer innehålla saker som Atopiclair: en icke-steroid läkemedel. Det senare läkemedlet appliceras på huden lokalt två till tre gånger per dag för att hjälpa till att kontrollera irriterande klåda av tillståndet. Liknande krämer som är föreskrivna identifieras som Protopic och Elidel, men de sistnämnda produkterna är inte idealiskt för barn som är yngre än två år.

Läkaren kan också ge dig en mild steroid kräm för att tillämpa lokalt som Elocon eller Dermatop. De senare krämer kan användas på samma sätt icke-steroida krämer används och de bör tillämpas så fort du märker att ditt barn repor på de drabbade områdena att hålla eksem flare under kontroll; i allmänhet sådana krämer appliceras två gånger dagligen tills tillståndet avtar.

Over-disk medicinering val för eksem behandling innebär vanligtvis användning av antihistaminer, den mest populära är identifierade som Benadryl. Den senare medicineringen säljs i flytande och tablettform, men det kan orsaka dåsighet. Du kan välja varumärke Benadryl som ger dig en icke-dåsig formel så att ditt barn upplever minimala biverkningar från antihistamin användning.