XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Torra, spruckna händer är ett vanligt tillstånd som lätt korrigeras. När du tvättar du händerna flera gånger om dagen, hantera starka kemikalier eller utsätta händerna för att kalla väderförhållanden, är huden lätt rånad av fukt. Hushållsvinäger har ett antal praktiska användningar, varav en är härdande torr hud. Det balanserar pH-värdet i huden och rensar porerna. På grund av dess kostnadseffektivitet och mångsidighet, är vinäger en smart och sparsam lösning att avskaffa allvarligt torr hud.

Instruktioner

1 Tvätta händerna för att ta bort någon aktuell smuts eller skräp, och klappa torrt med handduk. Behandla eventuella djupa skador eller nedskärningar med ett antibiotikum.

2 Häll vinäger i en grund skål eller behållare. Lägg lavendelolja till vinäger och blanda tills det är väl införlivas. Sänk dina händer i ättika lösning och blöt i ungefär fem minuter.

3 Ta bort händerna från lösningen och badda händerna torra med handduken. Låt dina händer bör förbli något fuktig. Du kan känna en lätt pirra som ättika sipprar in i porerna och reparationer torr hud.

Tips

  • Om du plågas med torr, sprucken händer, blötlägga dem i vinäger nattlig kan lägga fukt och mjukhet. Efter vinäger behandling, tillämpa en lotion göras för att behandla allvarligt torr hud och bomullshandskar för att sova. Detta kommer att förhindra lotion från gnugga bort av dina händer när du sover, och det kommer också att hjälpa till att minimera vinäger lukt.
  • Du kan också lägga till 2 matskedar ättika till din badvattnet för att behandla grov hud på andra delar av kroppen. Vinäger är också bra för behandling av fet hud, eksem och psoriasis.
  • Vinäger kan appliceras på ansiktet för att lugna akne irritation och eliminera bakterier.
  • Efter behandling händerna med vinäger, undvika att gnugga ögonen.
  • Eftersom vinäger i sår eller nedskärningar kan skapa en brännande känsla, behandla skador med antibiotika före och efter vinäger behandling.