XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Skum Roller sträcker nedre delen av ryggen

Varje sträcka innan träning bör vara dynamisk och låta lederna att arbeta genom ett komplett utbud av rörelse. Dynamisk stretching kan förbättra den långsiktiga flexibiliteten och minska muskel obalanser. Skum rullar kan användas för pre-workout dynamiska warm-ups för att ge själv myofasciellt release - en teknik för både massage och stretching muskler. Skum rullar kan också användas för skada rehabilitering och skada återhämtningen.

Nedre ryggen och ryggraden

Liggande på rygg, stödja ländryggen genom att placera skumrullen horisontellt över den nedre delen av ryggen. Hålla balansen på benen och försiktigt köra din kroppsvikt i skumrullen. Låt rullen för att flytta upp och ner i ländryggen så att du känner en stor mängd tryck. Utför denna sträcka i ungefär 30 sekunder till en minut.

lats

Ligg på ena sidan med skumrullen placeras ca 6 inches under armhålan. Böj benet närmast marken för att stödja din kroppsvikt. kör försiktigt din vikt i skumgummirulle, vilket gör rullen för att flytta upp och ner på sidan av kroppen. Utföra denna sträcka i 30 sekunder till en minut på varje sida av kroppen.

Thoracic Spine

Ligger i samma position som den för ländryggraden sträcka, men placera skumrullen under bröst-, eller övre delen av ryggraden. Tryck på din kroppsvikt i rullen och göra det möjligt att flytta upp och ner i övre delen av ryggraden. Även om inte en nedre delen av ryggen stretch, släppa spänningar i bröstryggraden kan således underlätta ländryggen också.

vertikal Tillbaka

Ligg på rygg som med ländryggen och bröstryggen sträcker, men denna gång läge skumrullen vertikalt i mitten av ryggen så att den löper längs ryggraden. Låt skummet rullen att röra sig fram och tillbaka över vardera sidan av ryggraden för en effektiv helhet-ryggen stretch. Gör denna övning i 30 sekunder till en minut.