XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man mäter ridhjälm Storlek


Ridhjälmar är viktiga delar av utrustning när ridning. Hästar och terräng kan vara oförutsägbara och potentiellt orsaka ryttaren faller av och skada sig själv. Hjälm minskar avsevärt risken att drabbas av hjärnskada i en acident och idrotts rätt hjälmstorlek är viktig. Att veta vilken storlek som bäst passar ditt huvud åstadkoms genom att mäta din noggin. Hur man gör det är enkelt och kräver bara några verktyg.

Instruktioner

1 Skaffa en trasa måttband. Placera början slutet av måttbandet mot sidan av huvudet, strax ovanför ögonbrynet åsar.

2 Linda resten av måttbandet runt huvudet tills den möter upp med början i slutet av bandet. Håll måttbandet nivå hela vägen runt huvudet.

3 Titta på numret på bandet där den möter början slut. Denna siffra är storleken på huvudet är i antingen centimeter eller inches, beroende på vilken du använder.

4 Titta på ett diagram som ger dig information om vad din hjälmstorlek beror på huvudet mätning i centimeter eller inches. Företaget du planerar att köpa din hjälm från kommer att ge dig denna information. På sjökortet, hitta ditt huvud mätning sedan titta på den storlek som motsvarar dina beräkningar.