XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Behandling för klimakteriet symtom


Med många kosttillskott, piller och behandlingsplaner tillgängliga för att minska eller eliminera klimakteriet symtom, många kvinnor kvar förvirrad och överväldigad. För en grundläggande titt på vanliga klimakteriet symtom, granska uppgifterna nedan; Här kommer du att upptäcka vilka alternativ som finns tillgängliga och lära sig om enkla livsstilsförändringar som kan göra din dag till dag liv med perimenopause lättare.

symptom

Symptom i samband med klimakteriet inkluderar humörsvängningar, förändrad sexuell lust, koncentrationssvårigheter, huvudvärk, nattliga svettningar, värmevallningar, vaginal torrhet, sömnstörningar, led- och muskelvärk, extrem svettning, täta urinträngningar och symtom som liknar dem av premenstruellt syndrom ( PMS).

Preventivmedel

Enligt University of Virginia Health System, kan låg dos piller hålla hormonnivåer mer konstant och minska klimakteriet symtom. För att få låg dos p-piller, måste en kvinna som lider av klimakteriet symtom kontakta sin läkare för att få ett recept. En läkare måste övervaka förvaltningen av piller för att uppnå rätt dosering. De flesta försäkringar täcker p-piller.

antidepressiva medel

Läkare ordinera ofta antidepressiva medel till kvinnor som lider perimenopause symptom för att stabilisera humörsvängningar och jämnt fördela serotonin till kroppen. Många kvinnor notera en förändring i humöret inom några veckor börjar en antidepressiv cykel. Biverkningar kan omfatta förlust av libido, illamående och muntorrhet; dock kan det fortfarande och svårighetsgrad av dessa biverkningar varierar beroende på dos.

progesteron

För att minimera PMS-liknande symtom i klimakteriet patienter, läkare ordinera vanligtvis progesteron. Liksom antidepressiva medel, fungerar progesteron för att minska humörsvängningar och irritabilitet samt andra symtom som värmevallningar, uppblåsthet och värk och smärta.

livsstils~~POS=TRUNC

Läkare rekommenderar flera grundläggande livsstilsförändringar för att minska perimenopause symptom, bland annat lägga soja och linfrö till måltider, delta i idrott eller motion flera gånger i veckan, och med vitamin E. Tala med en läkare om att införa ginkgo biloba, jättenattljusolja och silverax i din kost.