XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Lista över positiva känslor

Översikt

Många människor inte inser kraften i positiva känslor. Positiva känslor kan inte bara hjälpa oss att växa som människor, men de kan också förbättra kvaliteten på våra relationer och öka vår känsla av emotionella välbefinnande, enligt Dr Vijai Sharma Mind Publications. Om du har problem med att erkänna de positiva känslor som du upplever på en daglig basis eller behöver lite hjälp för att ta reda på vilka nya positiva känslor att åstadkomma i ditt liv, visar en lista med positiva känslor kan hjälpa.

Glädje

Joy mår stora glädje, lycka eller ens upprymdhet. Det kan tyckas att allt händer precis som det ska vara. Joy kan åstadkommas genom att delta i dina favoritaktiviteter, uppleva en stroke lycka, uppnå dina mål eller göra något som gör någon annan glad.

Tacksamhet

Tacksamhet är verkligen tacksam eller tacksam för något. När du känner sann tacksamhet, ofta upplever du lust att ge av dig själv att du känner så välsignade av allt som du har. Även när tiderna är tuffa, kan du hitta någon anledning att vara tacksamma.

Lugn

Serenity känner en djup känsla av fred eller belåtenhet om vad du upplever. När du är lugn, du leva i nuet, utan några bekymmer eller rädsla om framtiden eller beklagar om det förflutna. Vara tyst eller fortfarande i naturen, ta en lång promenad, meditera eller yoga, åka på semester eller bara koppla av med din favorit bok kan alla åstadkomma känslor av lugn.

Intressera

Intresset är en känsla av att vara nyfiken eller dras till något. Att vara intresserad av något fångar uppmärksamheten, stärker dig och gör att du kan släppa loss din kreativitet och talang. Sysslar din favorit hobby eller tidsfördriv och konsekvent vara på jakt efter nya aktiviteter som du kan njuta av är ett par sätt att få till stånd en känsla av intresse.

Hoppas

Hopp är en känsla av att allt kommer att gå för den bästa eller tron ​​att man kan ha vad du önskar. Hoppas kan motivera dig att vända och kan inspirera dig att nå dina drömmar. Håll känslan av hopp vid liv genom att vara optimistisk och positiv, oavsett hur svåra dina omständigheter.

Stolthet

Pride är när man upplever en djup känsla av tillfredsställelse eller nöje på grund av något du har gjort eller skapat. Ställa realistiska mål och arbetar för att nå dessa mål kan få dig att känna stolt över dig själv och dina prestationer.

Nöje

Nöjen innebär att du glatt underhöll av händelserna runt omkring dig. Nöjen kan komma i form av en oväntad trevlig överraskning eller en rolig situation, och det nästan alltid ändrar ditt humör på ett positivt sätt. Leker med barn, delta i lättsam retas med betydande andra, titta på komedier eller läsa roliga böcker är bara några sätt att åstadkomma nöjen.

Inspiration

Inspiration skapar en djup önskan att göra något positivt eller att göra en positiv förändring. Lyssna på verkliga livet berättelser om människor som överlevt en stor prövning, eller titta på eller prata med människor som gör något för att göra världen till en bättre plats kan åstadkomma känslor av inspiration.

Vördnad

Awe är en överväldigande känsla av vördnad, häpnad eller beundran för något. Det påminner ofta du att tänka på saker som är större än dig själv eller din nuvarande situation. Att vara i närvaro av natursköna, såsom ett berg, sjö, hav, kanjon eller ens en storm, kan leda till känslor av vördnad.

Kärlek

Om kärlek är romantisk, familjär eller bara en djup känsla av förkärlek eller tillgivenhet för någon eller något, alla dessa definitioner delar en djupt given medkänsla. Att åstadkomma mer känslor av kärlek i ditt liv, försök att se det goda i människor, vara snäll och omtänksam mot andra och tillåt dig att vara öppen för att ta emot vänlighet och ömhet i gengäld.