XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hairy foder flyga används för varmt vatten fiske, och är särskilt användbart när flugfiske för liten mun bas. Flugan är mångsidig och kan modifieras genom att ändra den nål och svans längd. Om du vill lägga till ögon som har små skallror insida för att ge ett ljud i vattnet som lockar small, tillsammans med blixten på sidorna och svans.

Instruktioner

1 Placera kroken i farten skruvstäd, hålla kroken kurvan nedåt från skruvstäd. Linda skaftet med 0,006 mono tråd, går upp axeln i spolar så ett skikt av gäng rockar kroken.

2 Skjut hantel ögonen på kroken, nära ögat av kroken själv, tryck sedan hantlarna hela vägen upp till krokögat.

3 Vik remsan av åtta-ben på mitten och placera den över skaftet på kroken. Slå in åtta-ben så det finns en krage som håller halsen till skaftet, lämnar benen att hänga ut från baksidan och över kroken kurva. Se till att kragen är så nära de hantel ögon som möjligt.

4 Placera blixten över sidorna av kroken och linda den 0,006 tråd runt halsen på kroken så att blixten "puffar" upp sidorna av kroken. Trimma åtta-ben så att de är bara förbi längden av blixten.

5 Placera kanin hår på ansatsen, att hålla håret riktning vänd mot kurvan av kroken. Skjut upp till kragen nära hantlarna. Vira den till kroken med 0,006 tråden. Klipp av tråden och placera änden i en av de lindade spolar för att säkra flugan på plats.