XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur får man sjukvård utan Sjukförsäkring


Från och med 2010, 7,8 procent av amerikanska barn under 18 år och 22,3 procent av de vuxna i åldrarna 18 och 64 är oförsäkrade genom privata eller offentliga vårdplanerna. Det innebär att 48,2 miljoner amerikanska invånare inte har sjukförsäkring, enligt Centers for Disease Control and Prevention. Men om du är oförsäkrade och kräver sjukvård, finns det fortfarande sätt att få den behandling du behöver för att hålla sig frisk.

Federalt finansierade Health Centers

Federalt finansierade vårdcentraler finns över hela USA och är inställda för att ge sjukvård till personer utan sjukförsäkring. Federalt finansierade vårdcentraler kan ge generella kontroller, behandling av sjukdom, vård för gravida kvinnor, vaccinationer, tandvård, psykisk hälsa och missbruksvård, enligt US Department of Health and Human Services. Patienterna uppmanas att betala vad de har råd baserat på deras inkomster. Använd vårdcentralen finder på US Department of Health and Human Services Health Resources och Services Administration webbplats för att hitta ett federalt finansierade vårdcentral nära dig.

Fria och välgörenhet kliniker

Fria och välgörande kliniker erbjuder medicinska tjänster av olika slag, inklusive grundläggande wellness kontroller och brådskande vård, samt tandläkare och graviditet vård. Den typ av tjänst som erbjuds vanligen varierar beroende på klinik. National Association of Free och välgörenhetsorganisationer webbplats kan hjälpa dig att hitta en fri klinik i ditt område. Vissa kliniker tar inte möten, så du kan behöva vänta för att se en läkare. Om du behöver omedelbar uppmärksamhet, gå till ett sjukhus akutmottagning.

Emergency Medical Services

Enligt akutsjukvård och Active Labor Act, är amerikanska sjukhus akutmottagningar som krävs för att behandla patienter som behöver vård, oavsett deras förmåga att betala, medborgarskap eller juridisk status. Om du har ett allvarligt medicinskt tillstånd som kräver omedelbar behandling eller orsakar allvarliga obehag eller smärta, besöka ett sjukhus akutmottagning. Beroende på vilken tid på dagen, platsen och din omedelbar medicinsk utvärdering, kan du vänta med att se en läkare. När utsläppt från sjukhuset, kan du arbeta fram en avbetalningsplan med sjukhuset för utförda tjänster.

Tala med din läkare

Att se en allmänläkare regelbundet kan minska risken för att utveckla allvarliga medicinska tillstånd som kan kräva en resa till ett sjukhus akutmottagning senare. Många läkare gör att du kan göra betalning för sina tjänster, så att du inte behöver betala din faktura i sin helhet direkt. Fråga din läkare, eller den person som ansvarar för fakturering, om att göra utökade betalningsarrangemang. Var noga med att begära samma priser försäkrade patienter får eftersom de ofta är lägre, enligt Los Angeles Times.

Tips

  • Antalet oförsäkrade har ökat med 3,6 miljoner sedan slutet av 2007 (från en Kaiser Family Foundation rapporten) så tycker inte illa om du behöver söka offentligt stöd för hälso- och sjukvården. Du har betalat skatt och har betalat in i systemet som ni nu söker nytta av.
  • Obamas administration har infört en $ 634.000.000.000 handpenning på hälso-reformen i sin budget begäran till kongressen, så låt oss hoppas att detta kommer att ge vårt Health Care System välbehövlig skjuts som behövs för att få Amerika försäkrad.