XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan övervinna Stage Rädsla


Skaka händer. Torr mun. Darrande röst. Fjärilar i magen. Artister och offentliga talare har upplevt samma oro eftersom Cicero riktade den romerska montering. I det långa loppet kommer bara en historia av framgång och förtroende bärs av det gör rampfeber försvinna helt. Fram till dess finns det några saker du kan göra för att ta udden av nervositet.

Instruktioner

Vinna Stage Rädsla

1 Förbered noggrant. Det bästa du kan göra är att absolut, väl förberedda och övade, med beredskapsplaner utarbetas för alla eventualiteter. På så sätt är allt du behöver för att göra öka, presentera dig och helt enkelt köra din plan.

2 Koppla. Öva avslappningstekniker, såsom djup andning och meditation. Få tillräckligt med vila. Ta en kort tupplur innan det är dags att gå på scenen.

3 Kom ihåg att publiken hejar på dig. Ingen vill att du ska misslyckas. Även häcklare, i slutändan, vill att du ska lyckas, och de vill vara utbildade eller underhöll.

4 Behåll perspektiv. Kom ihåg att du är en mycket större kritiker av din egen prestation än någon i din målgrupp är. Det var din hängivenhet till perfektion som fick dig på scenen för att börja med. Ofta är det inte ens någon roll hur bra du gjorde.

5 knäcka ett skämt. En liten lättsinne går en lång väg att lätta på stämningen.