XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Definitionen av Windmill Pitch


Väderkvarn pitching är ett lömskt planen används i avancerade nivåer av snabb-pitch softball. Softball spelas ofta i kvinnliga eller coed ligor. Spelet spelas efter regler som liknar baseball, med en något större boll, och det uppfanns i Chicago 1887. Snabb stigning softball spelare är i allmänhet mer begåvade och erfarna att långsam stigning softball spelare.

väderkvarn Pitch

Väl på högen, kräver väderkvarn pitching kannan att förlänga båda armarna mot målet, sedan roterar pitching armen upp över huvudet som en väderkvarn. Pitching arm är vispad så hårt som möjligt framåt när det är i nivå med axeln, och bollen släpps. Kannan bör inte flytta fötterna under rotation och hålla pitching arm i linje med målet under hela planen.

praxis Tips

Mastering väderkvarn planen kräver många träningar så kroppen lär sig planen av muskelminne, vilket innebär att du kan slutföra planen utan att tänka på det. Rulla bollen utanför fingertopparna när du släpper den. Det är en bra idé att öva samma stigning mer än 10 gånger i rad, och du ska upprepa det antal platser om du har att rätta ett fel i din teknik.

Historia Snabb Pitch softball

Flera professionella kvinnliga softball ligor bildades sedan 1880-talet, den senaste är den internationella kvinno Professional Softball League 1976. Ligan stängt av ekonomiska skäl 1980. Sedan 1980 har populariteten av och deltagande i snabb stigning softball ökat. Den amerikanska kvinnor softball laget har vunnit guldmedaljer och slagit rekord under de olympiska sommarspelen. Poster fördelade 2004 av Team USA ingår flest segrar, flest träffar och de flesta körningar.

Risk för skada

Pitching armslängds biceps kan bli överutnyttjas och skadade från väderkvarn planen. Jämfört med over pitching är biceps används mer och på ett ovanligt sätt. Många elit windmill kannor lider av kronisk smärta i skuldrorna, som kan orsakas genom att upprepa detta pitching stil. Fokus på att värma upp axeln före pitching och slutföra noggranna och jämna rörelser under träningar.