XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Mixed Martial Arts skolor i Maryland


Maryland är en välmående stat belägen i mitten av Atlanten. På sportsidan, är Maryland känd för sin Major League Baseball och NFL-lag. "Free State" Dock erbjuder också några av de bästa mixed martial möjligheter arts utbildning i mitten av Atlanten.

Lloyd Irvin s Martial Arts Academy

Lloyd Irvin s Martial Arts Academy erbjuder en kampsport läroplan som är centrerad kring Muay Thai och Brazilian Jiu Jitsu. Skolorna primära målet är att instruera eleverna i en strids som lätt kan anpassas för användning i organiserad konkurrens och verkliga världen "street" situationer. Skolan har också platser i Virginia och i Washington, DC, där deras konkurrenskraftigt lag har ett rykte som den bästa i huvudstadsregionen. Lloyd Irvin s har fått positiva uppskrivningar i flera lokala och nationella publikationer. Förutom Muay Thai och Jiu Jitsu, Lloyd Irvin restaurang erbjuder även undervisning i brottning, judo, grappling och MMA stil slåss. Inskrivning är öppen för vuxna i alla utbildningsnivåer.

Lloyd Irvin s Martial Arts Academy
6333 Old Branch Ave., Suite 302
Camp Springs, MD 20748
301-449-5425
lloydirvin.com

Baltimore Martial Arts Academy

Baltimore Martial Arts Academy erbjuder yrkesutbildning i mixed martial arts och en mängd andra stilar och discipliner. Akademin erbjuder allvarliga utbildning; emellertid också strävar att ge en positiv, ego-fri miljö för kampsport studenter att lära sig och växa i. För tillträde till akademin är öppen för män och kvinnor på alla nivåer och barn så unga som 4. Förutom mixed martial konst, akademin erbjuder också undervisning i Karate, Kung Fu, aikido, Kickboxning och Jiu Jitsu, bland andra discipliner.

Baltimore Martial Arts Academy
8450 Baltimore National Pike
Ellicott City, MD 21043
410-465-7799
baltimoremartialarts.com

Jeff Gordon s Mixed Martial Arts Academy

Jeff Gordon s MMA Academy är en full-service kampsporter skola som tjänar Maryland och Washington, DC, både område. Skolan erbjuder undervisning i MMA teknik samt brasiliansk jiu-jitsu, Judo, Sambo, boxning och Krav Maga. Skolan ligger i en state-of-the-art 9000 kvadratmeter utbildningslokaler och sysselsätter några av de mest välrenommerade instruktörer i regionen. Inskrivning vid akademin är öppen för män och kvinnor på alla nivåer och barn så unga som 7.

Jeff Gordon s Mixed Martial Arts Academy
200 Girard St.
Gaithersburg, MD 20877
301-330-5425
jeffgordonmma.com

Grymhet Mixed Martial Arts

Vildhet MMA är en Maryland-baserade kampsporter skola som officiellt är ansluten med Gracies, som är allmänt känd som den första familjen i brasiliansk jiu-jitsu. Intag av Gracie som dess centrala stil förblir skolan åtagit sig att vistas i framkant av mixed martial arts utbildning och teknik. Förutom Gracie, utbildning på skolan innehåller inslag av boxning, Muay Thai, kickboxning och brottning. Även skolan ger en utbildningsnivå avsedd för allvarliga blivande MMA fighters, alla är välkomna att träna och program kan anpassas till sina individuella behov och kunskapsnivå. Antagning vid akademin är öppen för män och kvinnor på alla nivåer samt barn äldre än sex.

Grymhet Mixed Martial Arts
9700 Reistertown Road, Suite B
Owings Mills, MD 21117
ferocitymmaclub.com