XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Översikt

Näsa piercingar, när det görs professionellt och vårdas på rätt sätt, kan tillåta vackra smycken för att bäras och njöt i många år. Alla typer av smycken bärs i näsan kallas en näsa ring, även dubbar som inte är i form av en ring alls. Nosringar är tillverkade av en mängd olika metaller inklusive nickel, rostfritt stål, vitt och gult guld och titan. De finns i flera olika typer som låter dig välja ringen mest bekväma och eleganta för dig.

näsborre Skruv

En näsborre skruven är en av de mest populära typerna av näsan smycken bärs, särskilt i ny piercing, enligt "piercing Bible". Näsborre skruvar har inlägg ungefär en tum långa, vilka är böjda för att bilda en C-kurva. De sätts in med hjälp av en vridande rörelse, som om smycken skruvas i näsan. Näsborre skruvar kan köpas förböjd eller de kan köpas med en rak post och böjd för en säker och anpassad passform.

labret

Även om inte lika vanligt i näsa piercingar, kan labret dubbar användas som en näsa ring. En labret är en tapp med en platt skiva som på en ände och en borttagbar kula eller ädelsten på den andra änden. Den löstagbara änden kan skruva fast på stolpen, eller helt enkelt pop i stället. Även ursprungligen avsedd för användning i en labret piercing kan labret dubbar enkelt användas i en näsborre piercing, en fördel i synnerhet om bäraren har mer än en näsborre piercing i samma sida. Labrets måste sättas från baksidan och är oftast tillgängliga på 18 gauge. För att göra insättning lättare, använd en insättnings stift eller besöka din piercer för att få hjälp att sätta in smycken.

Fångenskap pärla och Bar stängning Rings

Det finns två alternativ för dem som föredrar en rund ring i sin piercing. Fångenskap pärla ringar är ett populärt val, rapporterar webbplats Nose-rings-Guide.com. En liten boll hålls på plats med hjälp av spänningen i ringen. Bar förslutningsringar se ut som en solid ring, men en liten bit av ringen skjuts ut för att möjliggöra införing. Denna typ av ring kan rotera 360 grader, vilket gör rengöringen lättare. Båda dessa ringar kan kräva användning av ringöppnings tång.

näsben

Näsa ben är raka dubbar som är något utsvängda på en ände, som bildar en liten kula som används för att hålla smycken från att falla ut. Näsa ben är bäst för läkta piercingar. Den vidgade änden kan vara en mätare större än vid stolpen irriterande en ny eller oläkta piercing lätt. En fördel med att använda en näsa ben i en läkt piercing är dess användarvänlighet till pop in och ut.