XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Nackdelarna med Pull-Ups

Pull-ups är bland de mest effektiva övningar för att stärka överkroppen, armar och kärna, enligt Brett Stewart, författare till "7 veckor till 50 Pull-Ups." När exakt utfört en pull-up utmanar dina biceps, lats säkert , fällor, romboider och mage. Ingen enskild övning är perfekt för alla, dock, och pull-ups är inget undantag. Även om utövandet ger klart fördelar, anser några av nackdelarna med pull-ups innan införliva dem i din förstärkning rutin.

hållfasthetskraven

Även en enda pull-up kräver betydande styrka i överkroppen och kontroll som många människor - särskilt nybörjare - inte har. Individer som är nya styrketräning och saknar den nödvändiga arm, rygg och kärna muskulatur att utföra en pull-up långsamt och mjukt kan känna självmedveten eller generad i ett gym miljö. Det amerikanska rådet om Motion visar pull-ups som en mellan övning och råder nybörjare att utveckla sin biceps och lat styrka med mindre tekniskt utmanande övningar, såsom sittande raden.

Säkerhetsfrågor

När teknik äventyras, pull-ups kan sätta enorm belastning på axlar, armbågar och nacke. Nybörjare - eller personer som är trött - kan ha svårt att upprätthålla korrekt inriktning under en mängd A pull-ups. Korrekt form innebär att engagera magmusklerna, dra axlarna ner och något tillbaka och hålla huvudet rakt över din ryggrad under varje vertikal hiss. Dålig form, inklusive utförande med baren bakom nacken, eller med en alltför bred grepp kan vara förödande för axel hälsa. Overextending armbågarna i den nedåtgående fas kan orsaka ömhet eller smärta i armbågen lederna, och nacke kan bli följden av att låta huvudet att falla framåt.

riktade Muskler

Om ditt primära mål för vertikala drar är att bygga biceps styrka kan chin-ups vara ett bättre alternativ än pull-ups. Pull-ups tenderar att rikta lats något mer än biceps. I en pull-up, tag dig i baren med handflatorna vända bort från dig, och mer kraft anbringas på dina lats än dina biceps. I en chin-up, handflatorna vända mot dig, och dina biceps kommer sannolikt att få en större träningspass.

Smärta och obehag

Pull-ups utmana hela övre regionen, och det är ofta svårt att skilja mellan normala nivåer av ömhet och direkt smärta. Många människor tycker att framåtriktade klorna på en pull-up obehagligt, särskilt om de har drabbats av axelskador i det förflutna. Lyssna på kroppens varningssignaler och vara strikt om att stoppa om du upplever kraftig smärta, muskelspasmer eller domningar.