XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
När är en marinblå kostym Lämplig?

En marinblå kostym är en vacker alternativ till den vanliga neutrala svart, grått och mörkbrun. Ibland går med blå är din bästa insats när du är ute efter att införa lite mer färg. Från ett klassiskt snitt eller en modern passform till ett kritstreck eller en dekonstrueras utseende, det finns en rad marin passar för att passa alla antal tillfällen.

Classic Suit

Förhoppningsvis har du investerat i en hög kvalitet, väl utformad marinblå kostym tidigt i din kostym-inköps dagar. Om så är fallet, du har gjort en klok investering. Det är precis lika moderiktiga idag - om inte mer - än det var för tio år sedan. En klassisk marinblå kostym är en solid val för en sommar halv formell händelse, såsom en maj eller juni bröllop, när svart är lite svår, mörkbrun känns hösten och grått är inte spännande nog. Ett klassiskt skuren marinblå kostym är alltid perfekt för kontoret eller någon händelse som kräver en professionell polska. Om du vill bära din kostym till något lite mindre formellt, koppla ihop den med en kaxig button down-stil som en blå-vit bengal-randig skjorta med en blek grå strumpa och karamell-färgad vingspets brogues. Denna outfit håller färgen gommen tätt samtidigt som stil stora.

De uppdaterade Suit

Om du är på väg att köpa din första marinblå kostym eller om du funderar på att investera i en uppdaterad stil, spelar den nya marinblå kostym med rikare, ljusare och djärvare nyanser av blått. Denna typ av marinblå kostym är ett elegant val att bära när du vill visa upp dina kläder eller få lite extra uppmärksamhet. Använd en mättad indigo blå nyans med en turkos knapp-down och en mörk sko. Detta är en maskulin, men chica sätt att prova färg blockering och är mycket snygg och modern. Perfekt för en personalfest eller en företagsrelaterade middag, är denna look en perfekt balans av professionalism och mode kunniga.

Den Pinstripe Suit

Få kostymer kan hävda sig mot marinblå kritstreck kostym för en intervju. Ett vackert skräddarsydd, diskret kritstreck kan vara den yttersta makten kostym och perfekt garderob val när du vill gå tryggt i en intervju eller en liknande högtrycksmiljö. Blå är en fet färg men inte lika skrämmande som svart. Håll ett mer professionellt utseende och bära en tunn vit pinstripe på en mörkblå bakgrund. Håll tillbehör enkla och klassiska med en skarp vit knapp ner, en mörk ren och polerad läder snörning sko och en silver klocka.

Den Deconstructed Suit

Den dekonstrueras kostym stil är på modet, funktionell och perfekt för resor. Ta två kostymer - din marinblå kostym och en mörkbrun tweed kostym - och mixa och matcha komponenterna. Bär marinblå byxor med tweedsportjacka, skiktas med en ljusblå skjorta och bruna Oxfords för affärsresor. De två kostymer - samt ett par neutrala skjortor som är antingen vit, grå eller blå - kommer att ge dig flera snygga dräktalternativ för resan till bära för möten, måltider och sociala aktiviteter.