XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
No-Carb Lunch Idéer

En låg-kolhydrat kost kan hjälpa dig gå ner i vikt och att kontrollera blodsockernivån. Men standard lunch pris, såsom smörgåsar, burritos och pasta sallad, kan vara hög i kolhydrater. En kolhydrat-fri lunch är nästan omöjligt, men de näringsmässiga fördelarna med att inkludera några låga kolhydrater livsmedel, såsom icke-stärkelserika grönsaker, överväger någon nackdel att konsumera några gram kolhydrater.

Tonfisk - en bekväm val

No-Carb Lunch Idéer

Lagra burkar eller påsar av tonfisk utan kylning på jobbet eller hemma. Tonfisk är kolhydratfritt, och en källa till järn, niacin och hjärt-hälsosamma omega-3 fetter. Gör kolhydrattonfisksallad med majonnäs eller yoghurt och äta det på egen hand, eller placera den på en bädd av sallad för en mer fyllning lunch. Varje kopp sallad innehåller ett gram kolhydrater. Ett annat alternativ är att ersätta konserverad lax för tonfisk.

Spett resterna

No-Carb Lunch Idéer

Överblivna nötkött, fläskkött, kyckling och kalkon är idealiska alternativ för kolhydratfritt lunch komponenter. De är redo att äta som de är, eller värma upp dem om du föredrar en varm, kolhydratfattig lunch. Under ytterligare 5 till 10 gram kolhydrater, gör spett med kött eller fjäderfä och vissa grönsaker. Grill eller stek grönsakerna i olja, vilket är kolhydratfria, innan de släpps ut på spett. Experiment med nötkött kuber eller kycklingbröst bitar med rostad lök, paprika och svamp.

Low-carb Pinwheel Bites

No-Carb Lunch Idéer

Gör pinwheel biter av vanliga sandwich ingredienser för en låg Carb lunch. I stället för att placera fyllningar på hög kolhydrater bröd, välj låg kolhydrat skivor av kött eller ost för att genomföra dina smörgås fyllningar. En ett-uns skiva ost och en 1-uns del av skivad kalkonbröst vardera har mindre än 1 gram kolhydrater. Layer tunt skivad ost på kalkonbröst eller mager skinka, täck med strimlad sallad och rulla ihop ingredienserna. Skiva dem så att de ser ut vindsnurror. Välj låg salthalt deli kött för att begränsa din natriumintaget.

pålitliga ägg

No-Carb Lunch Idéer

Ägg är nästan kolhydratfria, och de ger protein. Gör hårdkokta ägg och förvara dem i kylskåpet för veckans luncher; de är bärbara och perfekt i säck luncher. Eller blanda ihop ägg sallad med fettfri yoghurt att äta med selleri eller salladsblad. Ett annat alternativ är att göra äggkoppar i muffin burkar med ägg och tillagat kött, såsom tärnad kycklingbröst eller magert hackat kalkon.