XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man startar en High School Rodeo Team


Starta en high school rodeo laget inte alltför komplicerat, men processen kräver stöd från administrationen, intresset från studentkåren och tillgång till anläggningar och fonder. Många stater har sanktionerat gymnasiet rodeo program, men här sporten fungerar inte i samma kapacitet som andra high school sport. Rodeo kräver tillgång till specialiserade anläggningar, och de flesta lag verkar i en mer självständig ställning än de traditionella skol idrotter som fotboll och basket. I många fall är laget märkt som en klubb för att kringgå vissa av de hinder som ansvarsförsäkring och användning av privata faciliteter.

Instruktioner

1 Kontakta din skolförvaltning och erhålla godkännande för laget. Den athletic direktören är den bästa kontakten, men huvudmän och vice rektorer är också kapabla att godkänna laget. Fylla i alla papper som den athletic direktören att göra laget tjänsteman.

2 Rekrytera medarbetare från studentkåren. Göra ett uttalande om laget, lägga flygblad och hålla möten för att välkomna nya medlemmar och intressenter.

3 Anmäl ditt lag med National High School Rodeo Association. Varje gruppmedlem måste även registrera med föreningen, betala de årliga avgifter och betala för försäkring i samband med medlemskapet. De flesta skolor kommer inte att försäkra en rodeo lag, men den nationella organisationen ger försäkring för varje gruppmedlem.

4 Kontrollera med ditt tillstånd för en high school rodeo förening. Inte varje stat sanktioner en high school rodeo organisation, men många stater ger möjlighet för medlemskap och ytterligare försäkring. Betala medlemsavgift till ditt tillstånd och använda rodeo schema för att planera dina lagens tävlingsschema.

5 Leta ridanläggningar och få tillgång till anläggningarna. Bestäm avgifter i samband med ridning och hålla ett möte för att planera insamlingar händelser och ett team budget. Många rodeo lag lämnar utbildning till individen, men vissa lag tränar på ett schema och pool medel för Tillgång och utrustning.

6 Registrera och delta Rodeos sanktioneras av staten och nationella sammanslutningar. Spåra din framgång och fokusera på prestanda vid kvalificerade händelser för att göra de statliga och nationella tävlingar.