XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan stoppa Nötning


Låt inte chaffing komma i vägen för dina träningsplaner. Torr hud i kombination med fel kläder resulterar i huden blir gnidas under träningen. Den upprepade gnugga bär sedan ned huden och orsakar smärtsamma röda utslag. Problemområden som din sportbehå linje, insidan av låren och armhålor är de vanligaste områdena som huden här är särskilt känslig. Prevention i kombination med behandling för dessa problemområden kommer att hålla huden i gott skick.

Instruktioner

1 Applicera lite antibakteriell salva till alla chaffed områden och täck med bandage. Undvika att utöva ett par dagar så att dessa områden kan läka.

2 Ändra din träningskläder. Välj shorts och skjortor som inte har taggar eller sömmar som dessa kan skaver mot huden. Snabbtorkande syntetiska material är bättre än bomull. Bomull förblir våt när du svettas och kommer att förvärra problemet. Se också till att kläderna passar dig ordentligt. Alltför åtsittande kläder kan sätta oönskade tryck mot huden medan alltför lösa kläder resulterar i det extramaterial skaver mot dig.

3 Sätt lite hud smörjmedel på anbudsområden som ofta skaver. Till exempel, om underkläder bandet skaver midjan satte sedan några smörjmedel på detta område innan du sätter på dina kläder.

4 Ta en dusch efter att ha utövat och tillämpa massor av fuktighetskräm på huden. I likhet med när dina läppar få nariga, orsakar torr hud friktion och är mer mottagliga för nedskärningar och skav.