XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan minska gifter i kroppen genom att göra små förändringar


Denna artikel är inte att främja någon bot-alla "Master Cleanse" typ produkter som lovar massiv tyngdförlust. Men vi lever i en värld fylld med skadliga föroreningar och gifter, vare sig vi vill det eller inte. Och medan våra kroppar har system för att ta bort gifter naturligt, kan vi ta bort en del av bördan genom att minska vår exponering mot dem.

Om vi ​​hemsöka om hur många gifter in i våra system på en daglig basis, riskerar vi att få neurotiska. Eventuella positiva förändringar vi gör skulle kompenseras av den ökade stressen. Men genom att göra några små förändringar, kan vi leva ett hälsosammare liv.

Instruktioner

1 Små förändringar i din kost - del ett. Experter säger att äta "lägre på näringskedjan", vilket innebär att äta mestadels växter. Inse att miljögifter och andra gifter ansamlas i animaliskt fett, så försök att minska mängden kött som du äter. Genom att äta en kött-fri måltid några gånger i veckan, du tar bort gifter i kroppen och dina hälsofördelar enormt. Välj kött och kyckling upp utan antibiotika. Ät fisk med låga kvicksilverhalter, inklusive havskatt, musslor, ansjovis, makrill, öring och ostron.

2 Små förändringar i din kost - del två. Ta bort gifter i kroppen genom att handla i den organiska delen av din livsmedels butikens producerar avdelningen. Experter säger de viktigaste livsmedel att köpa ekologiskt är "smutsiga dussin:" persikor, äpplen, paprika, selleri, nektariner, jordgubbar, körsbär, päron, vindruvor, spenat, sallad, potatis. Andra livsmedel i producera avsnitt är säkra, även om de inte är ekologiskt, eftersom de har tjocka skinn som inte äts (som bananer eller ananas).

3 Sluta röka. Detta är en no-brainer sätt att ta bort gifter ur kroppen. Det finns många produkter på marknaden för att mildra nikotin cravings, såsom plåster och tuggummi.

4 långsamt att byta till naturliga rengöringsmedel. Se upp för produkter som har "hålla utom räckhåll för barn" på etiketten. När du kör ut ur en av dessa produkter, prova en jämförbar, giftfri produkt från Metod linjen (säljs på Target) eller sjunde generationen, som är helt naturliga. Se om du tycker att det är lika användbar som den traditionella renare du har alltid använt.

5 Läs kosmetika etiketter. Naturligtvis är det nästan omöjligt att undvika exponering för kemikalier och gifter i kosmetika. Vi har hört talas om bly i läppstift och kvicksilver i mascara. Det finns inget behov av hysteri här, men läsa etiketterna och (som du gör med mat) och ta bort gifter i kroppen genom att välja produkter med det enklaste, kortaste lista över "ingredienser". Det finns fler alternativ för ekologiska och obesprutade kosmetika än någonsin tidigare. Mineral make-up är mycket populär och Zoya nagellack, till exempel, är fria från toluen och formaldehyd. Prova en produkt i taget och se om du gillar det.

6 Få en massage. Det lymfatiska systemet är en viktig del av immunsystemet som fungerar som en dräneringsnätverk i kroppen. När det fungerar på rätt sätt, bär det lymfatiska systemet gifter och annat avfall från våra kroppar. En lymfmassage är en form av lätt massage som tar bort gifter genom att främja lymfa. Ett annat alternativ är svenska massage, som använder långa slag för att förbättra cirkulationen.

7 Motion oftare. Även något så enkelt som att gå hjälper eftersom genom att flytta kroppen, toxiner rör sig för - via det lymfatiska systemet. Dessutom, svettning naturligt spolar gifter som är under huden. Ta en trevlig promenad och ta med lite vatten att smutta. Många tror att det är fördelaktigt att duscha direkt efter träningen så gifter inte sippra igen. Ett annat alternativ för att arbeta upp en bra svett är att sitta i en bastu.