XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man köper en Shooting Vest


Sportskytte kan vara både individuellt tillfredsställande och stora bindnings upplevelser för familjer. Regelbundna besök på skjutbanan kan hjälpa till att undervisa och finslipa synskärpa, finmotorik och hand-eye samordning, samt öka självförtroende och självkänsla. Skytte är emellertid en relativt kugghjulsintensiv sport. Du måste ha ett skjutvapen, ammunition och mål, plus alla redskap särskilt utformade för att förbättra skytte erfarenhet.

En skjut väst, till exempel, är inte ett krav, men att köpa och använda en välgjord skytte väst kan avsevärt förbättra din njutning av sporten och förlänga din tid på området genom att minska trötthet. Det är också ett bekvämt sätt att hålla förbrukningsmaterial och tillbehör lätt tillgängliga. Om du vill köpa en kvalitet skytte väst, anser vissa väsentliga egenskaper.

Instruktioner

Hur man köper en Shooting Vest

1 Kontrollera att skjut Västen är tillverkad av material av hög kvalitet. En investering i ett skytte väst ska returnera en relativt lång tidsperiod. Materialet bör robust nog att stå emot period användning över tiden. Västen bör också vara relativt lätt och häftigt att minska överhettning och trötthet.
Naturläder och mesh alternativ är att föredra, men ibland dyrt material.

2 Kontrollera kvaliteten på västens sömmar. Kontrollera att tråden som används är tillräckligt tjock för att motstå återkommande användning och en idrottsmiljö. Rekyl, rycker i fickorna, justera remmar och positionen alla införa en viss mängd kraft. Försök inte att slita västen på mitten, men ger det en ordentlig ryck runt sömmarna för att se hur väl tråden håller.

3 Monteringsytan och stoppning bör vara tillräckligt men inte överkompenseras. Monteringsytan bör vagga ändan av pistolen och ge halkmotstånd. Du vill behålla ändan av pistolen i rätt läge konsekvent att verkligen finslipa skytte. Tvärtemot vad många tror, ​​stoppning under monteringsytan bör inte användas som en primär metod för att absorbera rekyl. Det kan vara en positiv fördel, men rekylen bör först beaktas vid valet av skjutvapen, tillbehör och ammunition. Om stoppningen är så tjock att den kan absorbera rekyl avsevärt, kommer du inte att kunna känna ändan av pistolen på axeln, vilket är nödvändigt för att sikta konsistens.

4 Fotograferings västen ska passa väl. Det bör vara icke-bindande, men inte så löst att det stör rörelse.

En ombonad men icke bindande passning runt bröstkorgen ser till att monteringsytan inte kommer att skifta under kroppen eller skjutvapen rörelse. En riktig passning runt bålen förbättrar stödet av ammunition och utrustning i fickorna. Justerbara funktioner är en positiv faktor när man köper en skytte väst.

Tips

  • Var medveten om att västar säljs specifikt för höger- eller vänsterhänta skyttar. Bara för att skjut västen är inte den absoluta "top of the line" enligt definitionen av tillverkare, betyder det inte att du inte kan hitta ett kvalitets mid-range skytte väst som passar dina syften. Låt inte de professionella normer avskräcka ditt val av en lämplig skjut väst.