XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hydration är viktigt för idrottare av alla slag, och om du dricker flera flaskor full av vatten per dag, bör du äger återanvändbara flaskor så att du kan undvika att lägga mer plast till världens soptippar. Återanvändningsbara flaskor har andra fördelar också, såsom hållbarhet och mode. Och lyckligtvis kan du välja från en mängd olika modeller och märken.

Nalgene

Nalgene vattenflaskor är relativt billiga (under $ 10), och har varit populära i år bland idrottare och icke-idrottare. De är stora nog att bära ditt vatten för en hel dag i skolan eller arbeta, eller för en lång sikt. Locket är fäst till flaskan med en slinga. Dessa flaskor kommer i en mängd olika färger, och många människor tycker att anpassa dem med klistermärken.

CamelBak

Camelbak gör flera olika mjuka plastvattenflaskor. Jämfört med den stela formen av en Nalgene, kan dessa flaskor mjuka ramar vara lättare att dricka ur när du flyttar eller springer. De är också billiga (under $ 10), men de kommer inte i nästan en så bred variation av färger som vissa andra vattenflaskor.

Sigg

Sigg vattenflaskor har blivit särskilt populärt på senare tid, delvis tack vare deras flashiga färger och mönster. De är gjorda av återvinningsbart aluminium istället för plast. Även om detta material är bättre för miljön, det tenderar att buckla om den tappas. Dessa flaskor är dyrare än plast vattenflaskor, och kan kosta upp till $ 20.

Klean Kanteen

Klean Kanteen gör också återvinningsbara vattenflaskor, av rostfritt stål i stället för aluminium. Detta material gör Klean Kanteen flaskor något mer hållbara än Sigg flaskorna. Dessa flaskor brukar kosta mellan $ 15 och $ 20.