XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

När fältet dressing fåglar, är det väsentligt att avlägsna tarmarna och tarmarna, så snart som möjligt. Eftersom tarmarna ibland perforerade när fågeln är skjuten, ta bort dem minskar risken för kött förstöra. Ett av de enklaste och snabbaste sätt att få ut dem är att använda en gut krok. Gut krokar ibland i fällbara fickknivar avsedda för jakt användning.

Instruktioner

1 Placera döda fågel på en plan yta med ryggen nedåt och benen pekade mot dig.

2 Tryck ner på bröstet av fågeln med sekundära handen och sätt tarmen krok i fågelns ventilations med din primära hand. Till skillnad från däggdjur, behöver fåglarna inte har en anus; I stället är avfall ut från en ventil placerad under fågelns svans.

3 Twist tarmen krok ett par gånger, sedan dra kroken tillbaka ut genom ventilen. De flesta av tarmarna kommer att lindas runt kroken.

4 Torka tarmen kroken med en pappershandduk eller på närliggande gräs, och upprepa processen tills inga fler tarmar komma ut.

Tips

  • Plockning fågeln är lämpligt för att påskynda nedkylningen och förhindra att köttet förstörs, men inte nödvändigt för att använda en gut krok.