XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man knyter en Bendback Fly


Böjen tillbaka är ett dödligt effektiv fluga i vatten som innehåller en hel del strukturella risker såsom ostron, snäck sängar, gräs och överhäng. Metoden att binda flugan skyddar kroken från oönskade hakar. Den böja tillbaka bör knytas till härma lokala betesfisk och skaftet ska täckas för att efterlikna beten magen. Den bendback är en något mer avancerad form av Clouser Minnow men är fortfarande en enkel mönster att knyta till början Tyer.

Instruktioner

Binda Bendback Fly

1 Hur man knyter en Bendback Fly

Med hjälp av dina tång, gör en liten böj på toppen av kroken för att skapa en plattform för att knyta i kroppen material. Du kan hitta några mindre cirkel krokar som har en naturlig böj; men jag har alltid förlitat sig på denna metod.

2 Hur man knyter en Bendback Fly


Bind på och slips i kroppen material längs med krokskaftet. Wind kroppsmaterialet tillbaka till där böjen av kroken börjar vända skaftet. När du kommer dit, linda kroppen materialet tillbaka till slips i punkt och fästa.

3 Hur man knyter en Bendback Fly


Välj din ljusare buck svans i vingen och slips på plats på den platta plattform du skapat med tången. Kontrollera innan binda i ditt material för att rensa ut i håret från buck svans. Obs: Om vingen ligger platt längs krokskaftet ta några varv runt baksidan av buck svansen för att göra det lyfta från skaftet.

4 Hur man knyter en Bendback Fly


Bind in din mörkare skuggade buck svans vinge och bygga huvudet till en fin konisk form.

5 Avsluta med en piska knut och belägga huvudet i farten huvudet cement eller fem minuters epoxi. Du kan lägga ögonen för att lägga verklighetstrogna detaljer

Tips

  • Kröken tillbaka är ett bra alternativ fluga för spöklika röda, gräs inbäddade havsöring, och får huvudet.
  • Denna produkt kan vara mycket beroendeframkallande.